100 eura :: zagrebačka banka :: 2023.

Zagrebačka banka uspješno završila prilagodbu sustava na euro

Zagrebačka banka javlja kako je uspješno provela postupak prilagodbe sustava na euro. Također, sve usluge Banke koje su tijekom novogodišnje noći te prvog dana 2023. bile nedostupne, sada su u potpunosti su dostupne klijentima. Također, klijenti Zagrebačke banke mogu nesmetano obavljati sva plaćanja debitnim i kreditnim karticama Zagrebačke banke za individualne i poslovne korisnike.


U potpunosti je dostupno on-line bankarstvo putem mobilne aplikacije i interneta (m-zaba i e-zaba) za individualne i poslovne korisnike, kao i API namjensko sučelje Banke putem kojeg se provode aktivnosti inicirane od strane drugih pružatelja platnih usluga. Sve poslovnice Zagrebačke banke su od ponedjeljka, 2. siječnja 2023. godine, otvorene su za rad s klijentima. Također i bankomate ZABA-e klijenti mogu nesmetano koristiti. Popis dostupnih bankomata Zagrebačke banke koji isplaćuju eure možete provjeriti ovdje.

Zagrebačka banka je spremno ušla u novo doba

“Proces uvođenja eura jedan je od najzahtjevnijih projekata s kojima su se banke u Hrvatskoj ikada susrele. Shvaćajući svoju odgovornost i ulogu, Zagrebačka banka je projekt uvođenja eura stavila na primarno mjesto, odvojivši velike tehničke, ljudske i financijske resurse, kako bi građani i pravne osobe raspolagali svojim likvidnim sredstvima u eurima, a platni promet funkcionirao u novoj valuti. Koristim priliku zahvaliti našim klijentima na razumijevanju i strpljenju. Također zahvaljujem svim kolegicama i kolegama te našim partnerima koji su u ZABA-i pridonijeli uspješnoj realizaciji euro projekta”, rekao je Ivan Vlaho, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Podsjećamo da je do nedjelje, 15. siječnja 2023. godine, obustavljena naplata naknade za podizanje gotovog novca debitnim karticama individualnih klijenata potrošača na svim bankomatima u Republici Hrvatskoj. Interaktivnu kartu svih dostupnih bankomata u Hrvatskoj klijenti mogu pronaći ovdje. Sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti putem mrežne stranici na adresi zaba.hr. Također, dostupni su i službenici na besplatnom infotelefonu na broju 0800 00 24.

Tagged