xpg precog analog - gaming slušalice 2020

XPG predstavlja gaming XPG PRECOG ANALOG – slušalice s mikrofonom za eSport igrače

XPG, pružatelj sustava, komponenti i perifernih uređaja za gaming, profesionalne e-sportaše i obožavatelje tehnologije, predstavlja slušalice s mikrofonom za igrače XPG PRECOG ANALOG. Proizvod XPG PRECOG ANALOG nasljednik je slušalica XPG PRECOG predstavljenih prošle godine. Slušalice XPG PRECOG ANALOG krase mnoge kvalitete prethodnog modela, ali sada uz pristupačniju cijenu. S hibridnim elektrostatsko – dinamičkim zvučničkim jedinicama i ergonomskim školjkama za uši prekrivenim koži ugodnom tkaninom, slušalice s mikrofonom XPG PRECOG ANALOG s certifikatom “Hi-Res Audio” namijenjene su postizanju epske kvalitete zvuka i udobnosti pri dugom nošenju. Ove slušalice prati odvojivi krajnje osjetljivi mikrofon te ih je moguće dodatno prilagoditi kupnjom dodatne opreme.


Linija slušalica s mikrofonom za igrače XPG PRECOG prva je na svijetu ponudila dvostruke elektrostatsko – dinamičke zvučničke jedinice, nudeći korisnicima najbolje od dva svijeta. Elektrostatske zvučničke jedinice ovih slušalica nude oštar i jasan zvuk visoke frekvencije. Njihove lagane membrane generiraju zvuk na cijeloj svojoj površini i nude brzo vrijeme odziva. S druge strane, dinamičke zvučničke jedinice nude dubok bas i dobar zvuk niske frekvencije. Sve to kombinira se u slušalice s mikrofonom koje pokrivaju visoke frekvencije bez žrtvovanja basa, nude kvalitetu zvuka punog tijela koji će učiniti da se slušatelj posve uživi u glazbenu podlogu igre.

Slušalice XPG PRECOG ANALOG s certifikatom Hi-Res Audio nude fantastičan frekvencijski odziv od 5 do 50 000 Hz i donose unaprjeđenju kvalitetu zvuka za veću razinu uživljavanja tijekom igranja. Korisnici mogu posve uživati u vrhunskom zvuku sadržaja u uobičajenim komprimiranim audioformatima, ali i formatima FLAC/ALAC, AIFF ili MQA.

XPG-ovi patentirani PROZRAČNI JASTUČIĆI ZA UŠI PRO PLAYER presvučeni su prozračnom tkaninom ugodnom na dodir radi povećane udobnosti. Dio koji ide na uši blago je nagnut kako bi prirodno prianjao, a da pritom ne pritišće korisnikovu glavu, čak i ako on nosi naočale. Jastučići za uši predstavljaju i izvanrednu zvučnu izolaciju koja sprječava prodor ambijentalnog zvuka. Ove slušalice prati i krajnje osjetljiv mikrofon koji smanjuje interferenciju između frekvencijskih raspona i nudi čist i jasan zvuk. Mikrofon i 3,5-milimetarski kabel mogu se odvojiti radi lakšeg prenošenja i pohrane.

Da biste saznali više o dostupnosti i cijenama na određenim tržištima, obratite se najbližem predstavniku robne marke XPG putem web-mjesta xpg.com.

O XPG-u – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) utemeljila je tvrtka ADATA kako bi igračima, profesionalcima iz područja e-sporta i obožavateljima tehnologije ponudila proizvode najviših performansi. Posvećena je razvoju proizvoda koji nude ekstremne performanse i zato blisko surađuju sa zajednicom igrača i e-sportaša radi uvida u stvarne potrebe korisnika. Nude cijeli niz proizvoda – od sustava, komponenti, preko periferije, do uređaja – koje stvaraju uz najviše standarde stabilnosti, pouzdanosti i performansi.

Razvijaju i proizvode vrhunskog i modernog dizajna koji su im dosad priskrbili nekoliko međunarodnih nagrada, kao što su iF Design i Good Design. Osim ponude proizvoda, imamo aktivnu ulogu u globalnom sponzoriranju i podržavanju e-sportskih događaja i timova, pri čemu nudimo ekstremna igračka iskustva na najvišoj razini.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged