xiaomi black friday 2022 :: xiaomi crni petak 2022

Xiaomi Black Friday 2022 ne traje samo jedan, već punih 15 dana!

Kineska tehnološka tvrtka Xiaomi i ove godine s ponosom najavljuje početak Black Friday kampanje u Hrvatskoj, ali i široj regiji. Fantastičnim cijenama Xiaomi svoje obožavatelje je počeo uveseljavati od utorka, 15. studenog. A ne brinite, Black Friday ili popularni Crni petak neće trajati samo jedan dan! Veliki popusti na mnogobrojne uređaje vrijedit će sve do petka, 30. studenog 2022. godine.

Ukratko, ova tehnološka tvrtka je odlučila sniziti cijene brojnih svojih proizvoda i to između utorka, 15. i srijede, 30. studenog 2022. godine. A ovogodišnji popusti iznose i do čak 30 posto! Također, uz kupnju određenih proizvoda očekuju vas i pokloni i iznenađenja, stoga nipošto ne propustite ovu izvrsnu akciju!

Dodajmo da odlučite li se za vrijeme trajanja akcije kupiti flaship pametni telefon Xiaomi 12 (8 + 256 GB) po nevjerojatnoj cijeni od samo 7.299 kuna, uz njega ćete besplatno dobiti i robotski usisivač Mi Robot Vacuum Mop 2. A taj isti robotski usisavač – Mi Robot Vacuum Mop 2 – dobivate besplatno i uz telefon Xiaomi 12X (8+128 GB) po akcijskoj cijeni od 4.999 kuna. No, to nije sve! Tvrtka je u kampanji Black Friday pripremila brojne proizvode i iznenađenja po sniženim cijenama. A više informacija o proizvodima i prodajnim mjestima možete pronaći na mrežnoj stranici tvrtke na adresi xiaomi.com.hr/blackfriday.

VIDEO: Meet Xiaomi 12S Ultra Concept

Tagged