wine enogastro vip event / 2021.

Wine EnoGASTRO Vip Event – konferencija vinskih i ugostiteljskih znalaca

Agencija Ricerca Mercato odlučila je ne pauzirati sa svojim uspješnim eventima niti tijekom ovih izazovnih vremena pa će se Wine Vip Event održati i petu godinu za redom! A ove, 2021. godine, održat će se pod premijernim nazivom Wine Enogastro Vip Event.

Cilj i namjera organizatora ostali su isti, ali kvaliteta i sadržaj edukativno – prezentacijskog događaja se podigla na znatno višu razinu. Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je edukacija i podizanje kvalitete usluge. Tu je i međusobno povezivanje proizvođača i ponuđača i ugostiteljsko – turističkog sektora. Prethodnih se godina ovakav koncept eventa pokazao uspješnim, što potvrđuju zadovoljni gosti, izlagači, ali i stručni govornici koji su sudjelovali na dosadašnjim eventima.


Bez obzira na otežane okolnosti s kojima se susreću organizatori raznih događanja tijekom razoblja pandemije koronavirusa, Dantes Begić sa svojim timom agencije Ricerca Mercato uz puno su truda uspjeli pronaći hotele i restorane s otvorenim prostorima i terasama kako bi zadovoljili sve potebne epidemiološke mjere.

Pod sloganom Svaki tjedan, event jedan, ovog će se lipnja održati čak pet ovih specifičnih i vrijednih događanja. Rijeka (2. lipanj), Zadar (9. lipanj), Poreč (17. lipanj) i Split (23. lipanj) redom su gradovi domaćini Wine Enogastro Vip Eventa za 2021. godinu. Posljednji, peti event će se po prvi puta održati u Zagrebu, prvog dana srpnja 2021. godine.

Wine Enogastro Vip Event dodatno je obogatio ponudu – će gosti moći sudjelovati u novim radionicama!

Prezentacije i radionice održat će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, chefovi i baristi. Između edukacija, gosti će imati priliku kušati proizvode svih izlagača te će moći dogovoriti potencijalnu suradnju. Vrhunac večeri bit će tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

Vrlo veliku važnost za hrvatski turizam imaju ovakvi projekti, a to su prepoznali mnogi gospodarski subjekti i institucije. Među njima su Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska obrtnička komora (ŽK Rijeka, Zagreb i Zadar) i Hrvatska gospodarska komora (Županijske komore Rijeka, Split i Zagreb) kao partneri događaja. Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske su pokrovitelji. Više informacija doznajte na Facebook stranici ovog vinskog dođanjanja.

Tagged