windays20 logo - 2020

WinDays održava jedinstvenu zimsku konferenciju u prvom tjednu prosinca

Zbog trenutne epidemiološke situacije i problema sa koronavirusom Advanced Technology Days se odgodio za neka bolja vremena kada ćemo se moći okupiti uživo. Nedostajat će vam ATD u prvom tjednu prosinca? U istom terminu možete se pridružiti na jedinstvenoj konferenciji “zimski WinDays” od 7. do 9. prosinca 2020. godine!

WinDaysi ovaj jubilarni rođendan slave cijelu 2020. godinu. Nakon WinDays Virtuala u travnju te dva Road to WinDaysa u srpnju i listopadu, u prosincu vas očekuje dugo i pažljivo pripremano online izdanje WinDays konferencije!

Ove godine WinDayse ćete gledati i slušati u izvedbeno i sadržajno promijenjenom formatu. Znamo da biznis ne može bez tehnologije, a to se i pokazalo kroz tri nova programska smjera WinDaysa online: tehnološki, poslovno – tehnološki i poslovni. Cilj je donijeti što manje recikliranih predavanja i što više inspirativnih priča koje niste imali priliku čuti ili vidjeti do sada. Svaki smjer će imati svog stručnog moderatora koji će biti vaš glas, pratiti vaše poruke i postavljati pitanja predavačima.

WinDaysi su izrasli na tehnologiji pa ćete i ove godine moći čuti predavanja razine 300 i 400, koja će biti fokusirana na tehničke aspekte priče. Kroz tehnološki smjer vodit će vas poznata imena iz IT svijeta, Domagoj Pavlešić (Web ideja) i Igor Pavleković (Microsoft).

Primjeri kako tehnološka rješenja mogu pokrenuti i unaprijediti poslovanje, otvoriti nove prilike i donijeti bolje poslovne rezultate

Moderator poslovno – tehnološkog smjera Dinko Tipurić (Nephos) s brojnim domaćim predavačima pretrest će raznovrsne teme.

Dosta vremena smo izgubili na priču “treba nam tehnologija i novi poslovni model”. Izgubite li digitalnu utrku, izgubili ste budućnost. Sad je, ali baš sad, trenutak da uđemo u fazu “iskoristili smo tehnologiju i preokrenuli smo poslovni model”. Zato ćemo kroz sadržaj poslovnog smjera prokopati kroz najvažnija tehnološka područja (AI, IoT, gaming, fintech…) i pronaći odgovore na ključna pitanja. Kroz predavanja će vas voditi moderator Željko Krizmanić (Eventa01).

Želimo vas uključiti i u kreiranje sadržaja pa ćemo, ako bude interesa, ponuditi mogućnost organizacije rasprave s određenim brojem sudionika i predavačem u odvojenim timovima, omogućiti vam networking (WinDays poslovna mreža – svakako ispunite svoje profile, dodajte fotografiju, CV i svoje interese) te vam dati dodatne informacije o ponudi naših sponzora i partnera.

Možete se prijaviti i za radionice koje će se održavati uživo u dvoranama Mozaik Event Centra uz sve epidemiološke mjere, a omogućit će vam (ograničen broj sudionika) da steknete neke nove vještine.

Ni ove godine nije isključena virtualna valuta koja u tek ovom okruženju dobiva svoj potpuni smisao

Sudjelujte u aktivacijama na društvenim mrežama, posjećujte predavanja, koristite WinDays poslovnu mrežu, ispunjavajte upitnike i obarajte rekorde u skupljanju WinCoina. Uz popuste i druge atraktivne nagrade koje će se moći osvojiti putem, rekorderi s najviše sakupljenih WinCoina na kraju konferencije će osvojiti vrijednu nagradu. Glasajte i odaberite koja će to biti nagrada.

Budite dio prvih zimskih WinDaysa i ne propustite najveće domaće okupljanje tehnološke i poslovne zajednice! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama windays.hr.

Tagged