dječja igraonica & family park | westgate shopping city | 2019.

Westgate Shopping City slavi svoj 10. rođendan čak 10 dana, a uz brojna događanja zabavljat će nas i Neda Ukraden, Lana Jurčević te Tomislav Špiček

Uoči okruglog 10. rođendana, najveći hrvatski trgovački centar – WESTGATE SHOPPING CITY – najavljuje rođendanski program u kojem su glavni događaji koncert Nede Ukraden i koncert Lane Jurčević te nedjeljni ručak kojeg priprema poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček! A među novitetima trgovačkog centra Westgate izdvajamo čak 22 novotvorene trgovine te Family Park.

Podsjetimo, Family Park je najveća dječja igraonica u Hrvatskoj s ponudom na čak 4.000 kvadrata. I dodajmo, ova igraonica je tijekom ljeta 2019. godine doživjela veliko preuređenje. No, Westgate Shopping City nudi i svjetski brendovi sa područja uređenja doma, kao što su Mobel Land, Prima, Aledo, Namještaj Intermod… Također, uskoro se otvaraju restoran Batak, restoran Maxi Grill te prošireno izdanje trgovine Cropp.

“Prošlo je 10 godina otkada smo otvorili centar i uspjeli smo sve te godine preživjeti. A zadnjih godinu dana smo i drastično poboljšali situaciju. Mi smo i dalje treći najveći centar u Europi, drugi u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj. Uspjeli smo doći na preko 80 posto iznajmljenih prostora, tj. došlo nam je dosta novih korisnika u zadnjih godinu dana. Zato se nadam da će ovaj centar konačno doći na ono mjesto gdje treba biti. A to je da bude najveći, najljepši i najbolji centar u Hrvatskoj“, rekao je Otto Barić, direktor Westgatea.

Westgate Shopping City slavi 10. rođendan uz Nedu Ukraden, Tomislava Špičeka i Lanu Jurčević

“U godinu i pol dana koliko vodimo centar iznajmili smo 27.000 kvadrata. Ali stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje doma – naš interior cluster Westgate Home. U međuvremenu otvoreno je i deset novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna sala, otvoren je bowling i casino te niz manjih trgovina, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih sedam tisuća kvadrata novih zakupaca”, dodao je asset manager Denis Čupić, čelnik F.O. / Grupa koja upravlja Westgateom.

Rođendanska proslava u Westgateu traje čak 10 dana, a organizirana su dva velika koncerta. Tako će Neda Ukraden zapjevati u subotu, 9. studenog, dok će Lana Jurčević također pjevati u tu subotu, ali i u subotu, 16. studenog, dok će Tomislav Špiček pripremiti ukusan ručak u nedjelju, 10. studenog 2019. godine.

Također, od petka do nedjelje, od 15. do 17. studenog, u Westgateu se održava i veliko, rođendansko izdanje poznatog sajma za sve buduće i mlade majke – Dani beba, djece i trudnica. Popusti, koncerti i zabava za sve generacije savršen su uvod u novo desetljeće Westgatea! Više informacija o ovom velikom shopping centru doznajte na mrežnim stranicama na adresi westgate.hr.

Tagged