dječja igraonica family park westgate 2019

Westgate Shopping City – 10. rođendan uz Nedu Ukraden i Lanu Jurčević!

Uoči okruglog 10. rođendana, najveći hrvatski trgovački centar – WESTGATE SHOPPING CITY – najavljuje rođendanski program u kojem su glavni događaji koncert Nede Ukraden i koncert Lane Jurčević te nedjeljni ručak kojeg priprema poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček!

A među novitetima trgovačkog centra Westgate izdvajamo 22 novotvorene trgovine te Family Park – najveću dječju igraonicu u Hrvatskoj s ponudom na čak 4.000 kvadrata koja je ovog ljeta doživjela veliko preuređenje. Tu su i svjetski brendovi sa područja uređenja doma kao što su Möbel Land, Prima, Aledo, Namještaj Intermod i brojni drugi. Također, uskoro se otvaraju restoran Batak, restoran Maxi Grill te prošireno izdanje trgovine Cropp.

“Prošlo je 10 godina otkada smo otvorili centar i uspjeli smo sve te godine preživjeti, a zadnjih godinu dana i drastično poboljšati situaciju. Mi smo i dalje treći najveći centar u Europi, drugi u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj. Uspjeli smo doći na preko 80% iznajmljenih prostora te dosta novih korisnika u zadnjih godinu dana, tako da se nadam da će ovaj centar konačno doći na ono mjesto gdje treba biti, a to je da bude najveći, najljepši i najbolji centar u Hrvatskoj”, rekao je Otto Barić, direktor Westgatea.

“U godinu i pol dana, koliko vodimo centar, iznajmili smo 27.000 kvadrata, stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje doma – naš interior cluster Westgate Home. U međuvremenu otvoreno je i deset novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna sala, otvoren je bowling i casino te niz manjih trgovina, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih sedam tisuća kvadrata novih zakupaca”, dodao je asset manager Denis Čupić, čelnik F.O. / Grupa koja upravlja Westgateom.

Westgate Shopping City slavi 10. rođendan uz Nedu Ukraden, Tomislava Špičeka i Lanu Jurčević

Rođendanska proslava u Westgateu traje čak 10 dana, a organizirana su dva velika koncerta. Tako će Neda Ukraden zapjevati u subotu, 9. studenoga, Lana Jurčević također u subotu, ali 16. studenoga, dok će Tomislav Špiček pripremiti ukusan ručak u nedjelju, 10. studenoga 2019. godine.

Također, od 15. do 17. studenoga u Westgateu se održava i veliko, rođendansko izdanje poznatog sajma za sve buduće i mlade majke – Dani beba, djece i trudnica. Popusti, koncerti i zabava za sve generacije savršen su uvod u novo desetljeće Westgatea! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi westgate.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -