14. weekend media festival - rovinj croatia - 2021.

Weekend media festival 2021 – ovog rujna svi putevi opet vode u Rovinj

Weekend Media Festival je događaj koji privlači i ujedinjuje sve one koji su zainteresirani za trendove i novitete u medijskom i agencijskom svijetu. Ove, burne 2021. godine, vraća se u velikom stilu, a održat će se 23. do 26. rujna u Rovinju.

14. izdanje najboljeg regionalnog festivala vraća se u prostore stare Tvornice duhana. Ovogodišnji festival održat će se pod sloganom “I love Weekend”, a slavit će život, ljubav i zajedništvo. Više informacija o Festivalu, ali i kako do ulaznica doznajte na službenim mrežnim stranicama na adresi weekend.hr.

Weekend Media Festival 2021 glavni je festival medijske industrije na kojem se stvaraju nove i kreativne ideje. U svakom svom rovinjskom izdanju on je odabir više od 6.000 stručnjaka, predavača, panelista, posjetitelja, stranaca, lokalaca i svih onih koji žele saznati novosti iz ove industrije. Oni će s posjetiteljima i kolegama podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse, ali i prokomentirati nove i dolazeće trendove. Na tradicionalnom mjesto održavanja, uz samu rovinjsku rivu, festival će trajati tri dana. A uz zanimljive panele i rasprave, zagarantirana je i vrhunska zabava. Naravno, sve uz pridržavanje mjera koje će jamčiti sigurnost svim sudionicima i gostima.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -