parkiralište / zračna luka franjo tuđman zagreb / 2019.

Velik interes za pretplatu za TAXI poziciju na Zračnoj luci Franjo Tuđman

U svrhu pružanja što bolje kvalitete usluge putnicima zračne luke Franjo Tuđman, Međunarodna zračna luka Zagreb d.d. (MZLZ) raspisala je natječaj za taxi parkiralište, za usluge taxi prijevoza na Zračnoj luci Franjo Tuđman putem godišnjih parkirališnih pretplata. Svi zainteresirani za dobivanje godišnje pretplate za korištenje parkirališta mogli su se prijaviti isključivo ispunjavanjem online zahtjeva dostupnog na web stranici MZLZ-a od 4. prosinca 2019. u 9 sati do 6. prosinca 2019. godine do 9 sati.


Uz upisivanje podataka u online zahtjev bilo je potrebno priložiti i potrebnu dokumentaciju i važeće licence. Svaki je zainteresirani subjekt mogao prijaviti najviše četiri vozila za koje je trebao priložiti dokumentaciju, a odabir kandidata obavljen je kronološki, prema datumu i vremenu zaprimanja potpunog i točno ispunjenog online zahtjeva (first come first serve) te kompletne i važeće propisane dokumentacije.

Interes za jednogodišnje parkirališne pretplate za korištenje parkirališta za obavljanje usluge auto taxi prijevoza za 2020. godinu bio je vrlo velik i na natječaj se javilo preko 300 zainteresiranih. U konačnici je izabrano njih 100 i to kronološki, prema datumu i vremenu zaprimanja potpunog i točno ispunjenog online zahtjeva i važeće propisane dokumentacije.

Valja naglasiti kako će 100 izabranih taksi prijevoznika korisnicima usluga Zračne luke Franjo Tuđman biti na raspolaganju na označenim autotaxi stajalištima na parkiralištu uz terminal.

Uvjeti korištenja tzv. Kiss&Fly zone ostaju i dalje nepromijenjeni, što podrazumijeva besplatno zaustavljanje na vijaduktu u trajanju do 10 minuta.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged