usporedilica mobitela - racunalo.com - 2016

Usporedilica – usporedite karakteristike mobitela uz vrlo detaljne opise

Na popularnom ICT – poslovnom portalu Racunalo.com ovih se dana pojavila nova cloud aplikacija – Usporedilica. Možete usporediti do 4 pametna telefona i tableta, a izbor je velik – više od 1.500 raznih modela! Usporedilica je jednostavna za korištenje, a zahvaljujući responzivnom dizajnu vidljiva je na svim uređajima – stolnom ili prijenosnom računalu, tabletu ili smartfonu.

Mobilne uređaje – mobitele i tablete – možete uspoređivati njihovim odabirom preko tražilice (u realnom vremenu). Odabirom proizvođača iz izbornika ili jednostavno klikom na ikonu za uspoređivanje pored samog uređaja.


U bazi podataka nalazi više od 1.500 mobilnih uređaja čiji će se broj svakodnevno povećavati, kao i njihovi detaljni opisi. Za početak rada Usporedilice odabrano je 50-ak proizvođača mobitela koji su relevantni za našu regiju. Do kraja godine će se na Usporedilici pojaviti i još neki novi modeli, ali i brojne nove funkcionalnosti.

Usporedilica mobitela – provjerite kakav je doista vaš smartphone!

“Kao što i inače osluškujemo želje naših posjetitelja, tako smo u posljednje dvije godine primijetili kako je jedno od najčešćih pitanja (37.2%) koje nam posjetitelji postavljaju upravo je vezano za uspoređivanje dva ili više uređaja. Bilo nam je jasno kako moramo nešto napraviti po tom pitanju. Odlučili smo napraviti drugačiju, napredniju i detaljniju Usporedilicu. Ona je ujedno poklon svim našim redovitim posjetiteljima i onima koji će to tek postati, a trebala bi im olakšati odabir vašeg novog mobilnog ljubimca“, rekao je Božidar Komarić, mag. inf. i glavni urednik Racunalo.com portala.

Spomenimo i kako je ovo 100% hrvatski proizvod, u čijem su razvoju sudjelovale četiri tvrtke, iste one koje su zaslužne za popularnost samog Racunalo.com portala – WEB Internet rješenja, Wolf, Shimoda i Fritex. Zato isprobajte besplatnu Usporedilicu na kojoj se svakodnevno ubacuju novi mobiteli i tableti!

Tagged