usporedilica mobitela / racunalo.com / 2016

Usporedilica – istovremeno usporedi do četiri mobitela uz vrlo detaljan opis

Na popularnom ICT – poslovnom portalu Racunalo.com ovih se dana pojavila nova cloud aplikacija – Usporedilica. Možete usporediti do 4 pametna telefona i tableta, a izbor je velik – više od 1.500 raznih modela! Nova je Usporedilica vrlo jednostavna za korištenje, a zahvaljujući modernom responzivnom dizajnu odlično vidljiva na svim uređajima – stolnom ili prijenosnom računalu, odnosno tabletu ili smartfonu. Mobilne uređaje (mobitele i tablete) možete uspoređivati njihovim odabirom preko tražilice (u realnom vremenu), odabirom proizvođača iz izbornika ili jednostavno klikom na ikonu za uspoređivanje pored samog uređaja.

Inicijalno se u bazi nalazi više od 1.500 uređaja (proizvodnja 2015/2016) čiji će se broj svakodnevno povećavati, kao i njihovi detaljni opisi, a za početak je odabrano 50-ak proizvođača mobilnih uređaja koji su relevantni za našu regiju, a već do kraja će se godine pojaviti još neki novi, kao i brojne nove funkcionalnosti koje su već u pripremi.

“Kao što i inače osluškujemo želje naših posjetitelja, tako smo u posljednje dvije godine primijetili kako je jedno od najčešćih pitanja (37.2%) koje nam posjetitelji postavljaju upravo je vezano za uspoređivanje dva ili više uređaja. Bilo nam je jasno kako moramo nešto napraviti po tom pitanju, tako da smo odlučili napraviti drugačiju, napredniju i detaljniju Usporedilicu. Ona je ujedno poklon svim našim redovitim posjetiteljima i onima koji će to tek postati, a trebala bi im olakšati odabir vašeg novog mobilnog ljubimca“, rekao je Božidar Komarić, mag. inf. i glavni urednik Racunalo.com portala.

Spomenimo i kako je ovo 100% hrvatski proizvod, u čijem su razvoju sudjelovale četiri tvrtke, iste one koje su zaslužne za popularnost samog Racunalo.com portala – WEB Internet rješenja, Wolf, Shimoda i Fritex.

Isprobajte besplatnu Usporedilicu na kojoj će svakodnevno biti nešto novo.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -