una tv - nova regionalna televizija - logotip - 2021.

UNA televizija Vas poziva da uživate u njezinom zabavnom i bogatom programu

UNA televizija je već neko vrijeme s nama, a sada Vas poziva da i dalje uživate u njezinom zabavnom i bogatom programu. Tu su napeti kviz u kojem se natjecatelji bore za 50 tisuća eura, nesvakidašnja ljubavna priča koja će očarati romantičare, uzbudljiva francuska drama… A tu je i vrhunska turska TV serija koja će gledatelje prikovati uz male ekrane… Donosimo Vam sjajne naslove koje možete pogledati samo na UNA televiziji!

Utorak u 21 sat na UNA TV rezerviran je za kviz Pogodi mi godine. Dodajmo da je ovaj format kviza ostvario ogroman uspjeh u svijetu i osvojio milijunsko gledateljstvo. Poznati glumac Andrija Kuzmanović voditelj je novog, nesvakidašnjeg i uzbudljivog kviza u kojem će natjecatelji imati neobičan izazov. A taj je kako precizno pogoditi godine šestoro potpunih stranaca.

U tom izazovu očekuje ih vrijedna nagrada u iznosu od 50.000 eura, a pravila su vrlo jednostavna. Dva natjecatelja koja su u prijateljskom ili obiteljskom odnosu prolazit će kroz šest rundi u kojima treba pogoditi starost šestoro ljudi, za njih potpunih stranaca koje nikada ranije nisu vidjeli. Svaki pogrešan odgovor spušta početni iznos, a natjecatelji imaju pet vrsta pomoći. To mogu biti naslovi poznatih filmova ili glazbenih hitova objavljenih u godini rođenja stranca. Napeto i sjajno – ne propustite!

U svijetu punom neizvjesnosti, samo je majčina ljubav sigurna

U bogatom programskom sadržaju, UNA je za svoje gledatelje odabrala vrhunski serijski program koji je osvojio gledatelje širom svijeta. Kvalitetna produkcija i različiti žanrovi od komedije do melodrame, osvojit će i publiku regije koja će u dahu pratiti sjajan serijski program na UNI. Jedna od njih je i fantastična melodrama koja je dobila brojne internacionalne nagrade – Srce moje majke. Emitira se radnim danima u 17 sati.

Zaljubit ćete se u seriju Ljubav na note, nezaboravnu priču u kojoj je ljubav stavljena na kušnju. Irene, mlada pjevačica grupe Los Milagroso, koja sanja da postane poznata, upoznaje Joaquina. On je mehaničar koji stjecajem okolnosti ulazi u kriminalnu mrežu kako bi otkrio gdje se nalazi njegova nestala sestra. Sudbine Irene i Joaquina će se preplesti, jer se oboje bore za svoje snove. Ubrzo će shvatiti da ne mogu jedno bez drugog, iako će njihova borba da budu zajedno biti intenzivna i bolna. Ovu napetu kolumbijsku priču pogledajte radnim danima u 18 sati.

Najpopularnija turska drama koja je očarala svjetsku publiku

Uživajte u turskoj hit seriji Osveta svakog dana u 20:15 sati. Sretni trenutak kada poručnik Yavuz Karasu zaprosi svoju voljenu djevojku Merve u shopping centru u Istanbulu prekida stravičan teroristički napad. Ovako počinje napeta serija kvalitetom dostojna međunarodne Emmy nagrade. Režiju potpisuje Yagiz Alp Akaydin, a glume poznati Tolga Saritas, Serhat Kilic i Mehmet Ozgur.

Napeta francuska serija Pogledaj u sutra radnim danima u 19 sati prava je poslastica za sve ljubitelje drame. Potpisuju je redatelji Benoit d’ Aubert, Pierre Leix-Cote i Denis Thybaud. Kada snažna eksplozija u marini za brodove odjekne francuskim gradićem Sete, zauvijek će promijeniti živote stanovnika ovog mirnog mjesta. Usred novonastalog kaosa, Chloe Delcourt kreće u potragu za svojim nestalim sinom. Glume Ingrid Chauvin, Alexandre Brasseur, Lorie Pester, Charlotte Valandrey i Samy Gharbi. Više o novoj TV stanici UNA televizija doznajte na mrežnim stranicama na adresi una.world.

UNA televizija – kako i gdje gledati live stream program?

Od utorka, 21. prosinca 2021. godine UNA TV dostupna je u pet zemalja regije – u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Program možete pratiti putem posebnih aplikacija na Smart TV-u (LG, Samsung, AndroidTV, Hbb TV, Amazon fire TV…), a njih je moguće preuzeti sa interentskih trgovina. Također, live stream programa UNA TV možete gledati na mrežnoj stranici na adresi una.world. Napominjemo da je za gledanje preko mobitela (pametnih telefona), tableta ili laptopa potrebna je povezanost s internetom.

Projekt UNA televizija posvećuje posebnu pozornost implementaciji virtualne stvarnosti u produkciji TV programa uživo. Nudi razne sadržaje poput glazbenih natjecanja, talk show emisija, informativni sadržaj i drugih. Uvedena je tek prva faza UNA TV-a, koja bi se trebala do početka 2022. godine do kraja razviti. UNA TV je inspirirana rijekom Unom koja dotiče susjedne zemlje i spaja ih, a iza ove regionalne platforme stoje Foundcenter Investment GmbH iz Berlina i Infinity Media iz Bosne i Hercegovine.

Tagged