zagreb social club - hrvatski modni streetwear brand - 2020

Ulična moda je samo moda – Zagreb Social Club ima novu ljetnu kolekciju

Zagreb Social Club je hrvatski streetwear brand koji stoji iza tvrdnje da je streetwear bez zajednice, samo moda. Biti tu jedni za druge i znati prepoznati potrebu, to je vrlina ovog mladog i perspektivnog modnog brenda. Poznati po svojim jasnim ciljevima i motivima kroz koje modu s porukom šire u javnosti, pronašli su svoje obožavatelje, a iz dana u dan, pridružuju im se novi. Osim mode i organizacije događanja, Zagreb Social Club često sudjeluje i u raznim humanitarnim akcijama, a trenutno je na njihovom webshopu moguće kupiti bedž, od čije prodaje dio ide za obnovu studija naše poznate street art umjetnice Marine Mesar a.k.a. OKO.

Pomogli su i humanitarnoj organizaciji Humanity First napraviti 1.000 zaštitnih maski tako što su ih spojili s jednom njihovom radionicom i ustupili im termin za proizvodnju. Zbog toga zadnja kolekcija sada malo kasni, ali kako su se svima, tako su se i Zagreb Social Clubu, prioriteti preko noći promijenili.

Zagreb Social Club sve artikle proizvodi u hrvatskoj u malim serijama, a za neke su korišteni i materijali hrvatske vojske.

“Hrvatska je kroz povijest imala jaku tekstilnu industriju koja je u posljednjih dvadesetak godina gotovo nestala. Iza toga, ostali su ljudi obučeni za izradu kvalitetnog proizvoda, znanje, vještine i uvjeti. U trenutku kada se krenula događati renesansa za male proizvođače i brandove, zadesila nas je ova epidemija, a uz nju i potres”, rekao je Ali Mirza, kreativni direktor brenda.

Sada u fazi prednarudžbe, kupnjom zajedno možemo podržati hrvatsku tekstilnu industriju i nastaviti dugogodišnju tradiciju industrije na koju možemo biti ponosni.

Zagreb Social Club artikle možete naručiti putem adrese zagrebsocial.club, a za sve dodatne upite, tu je njihov Instagram profil @zagrebsocialclub.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -