ina autoplin - ugradnja plinske instalacije - 2021.

Ugradite INA autoplin ovog proljeća i uzmite čak 2.000 kuna na INA kartici

Autoplin je vrlo korisna investicija za sve vozače – isplativa je u vidu niže cijene goriva, ali i s ekološke strane. S ciljem osvještavanja i poticanja razvoja tržišta autoplina, INA ponovno pokreće akciju ugradnje plinske instalacije u benzinska vozila. Naime, autoplin se smatra alternativnim gorivom, a u odnosu na druga fosilna goriva manje je štetan za okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa. Prednost korištenja autoplina pokazuje i njegova ekonomičnost – osigurava nižu cijenu, kao i dulji vijek trajanja motora i katalizatora.

Akcija uključuje ugradnju vrhunske autoplinske instalacije s 2 do 5 godina jamstva ovisno o izabranom sustavu. A u to ulazi i 2.000 kuna za autoplin na INA kartici. INA autoplin dostupan je za punjenje na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589.


Autoplin je posebice prihvatljiv za starija motorna vozila koja preinakom na autoplinski pogon dobivaju dodanu ekološku i ekonomsku vrijednost. Trenutačno u Europi na cestama prometuje više od 8 milijuna vozila na plin. U Hrvatskoj je gotovo 60.000 vozila na plin”, rekla je Gabriela Godler Ilić, rukovoditeljica Poslovanja UNP-a.

Akcijska ponuda vrijedi od 1. travnja do 15. srpnja 2021. godine. Uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u razdoblju od godine dana od aktivacije kartice. Popis ovlaštenih servisera koji sudjeluju u akciji potražite na internetskoj stranici INA-e na adresi ina.hr.

Tagged