UberX Saver 2020

Uber predstavlja UberX Saver – jeftiniji prijevoz kada je manja potražnja

Uber je predstavio novu uslugu – UberX Saver. Riječ je o novoj kategoriji vožnji po nižim cijenama koje će se moći koristiti u satima s manjom potražnjom. UberX Saver stiže kao dodatna usluga koja korisnicima pomaže u jednostavnijem i povoljnijem kretanju gradom, uz zadržavanje jednake udobnosti i pridržavanje svih preporuka Stožera u borbi protiv koronavirusa.

Nova opcija nudi isti standard kvalitete i sigurnosti kao i sve Uberove usluge. A da bi koristili UberX Saver, korisnici neće trebati preuzeti novu aplikaciju.

Potrebno je samo otvoriti Uber aplikaciju koja je već instalirana na njihovom pametnom telefonu i u vrijeme s nižom potražnjom provjeriti dostupne opcije. Vrijeme u koje je usluga dostupna nije fiksno, nego prati dinamiku kretanja gradom. Vozači mogu sami odlučiti žele li voziti putem UberX Savera te se u bilo kojem trenutku mogu uključiti i isključiti s usluge, a sve kako bi nastavili voziti i zarađivati i u vrijeme s manjom potražnjom.“Korisnicima u Zagrebu želimo omogućiti pristupačnije, sigurne vožnje kada trebaju prijevoz tijekom mirnijih sati u danu i kako bi izbjegli gužve. Istodobno, želimo da naši partneri vozači nastave zarađivati čak i tijekom vremena niže potražnje zahvaljujući tehnologiji naše napredne aplikacije“, ističe Giovanna D’Esposito, generalna menadžerica za južnu Europu u Uberu.

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet

Prijevoznička tvtka je vozačima distribuirala 950 higijenskih paketa koji sadrže zaštitne maske, rukavice, dezinfekcijske gelove i sprejeve. Uz to, Uber je usmjerio svoje napore na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi osigurali odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku.

Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji Uberovoj aplikaciji omogućava da prije početka putovanja utvrdi nose li vozači masku, kao i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu.

Više o UBER-u doznajte na mrežnoj stranici na adresi uber.com/hr/.

Tagged