zagrebačka banka - trg bana jelačića, zagreb / kolovoz 2016.

U Zagrebačkoj banci najpovoljnija APN kamatna stopa za stambene kredite mlađima od 45 godina

Zagrebačka banka i ove godine sudjeluje u programu Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) kroz koji država subvencionira stambene kredite mlađima od 45 godina. Banka je klijentima pripremila iznimno povoljne uvjete financiranja, uz nominalnu kamatnu stopu od 1,99%. Zagrebačka banka odobrila je najveći broj APN kredita na tržištu od početka subvencioniranja 2011. godine, više od 4,5 tisuća subvencioniranih kredita, što je gotovo trećina (29,97%) svih isplaćenih kredita.

“Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima i brojem realiziranih kredita. Spremni smo i predano radimo na provedbi programa – naši timovi su uigrani, iskusni, stručni i brzi u prikupljanju i obradi dokumentacije. Ove smo godine pripremili izvrsne uvjete. Vjerujemo da će klijenti to prepoznati i da ćemo zajedno uspješno provesti velik broj subvencioniranih kredita. I kroz ovaj natječaj želimo pokazati podršku hrvatskom društvu i pomoći onima koji po prvi puta rješavaju svoje stambeno pitanje”, istaknuo je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

Klijentima koji kupuju nekretninu ili grade / dovršavaju kuću i imaju sve uvjete za podnošenje zahtjeva za subvenciju, Zagrebačka banka nudi niz pogodnosti:

  • kamatna stopa 1,99% (EKS maksimalno 2,22%) za kunske i kredite uz valutnu klauzulu u EUR;
  • fiksna kamatna stopa za rok otplate kredita do 15 godina;
  • besplatnu procjenu vrijednosti nekretnine (ako je procjenitelj ZANE d.o.o.);
  • jednaka kamatna stopa za HRK i EUR;
  • mogućnost podizanja nesubvencioniranog kredita s istom kamatnom stopom ukoliko je nekretnina skuplja od 100 tisuća eura;
  • bez interkalarne kamate;
  • bez naknade za obradu kredita;

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -

2 thoughts on “U Zagrebačkoj banci najpovoljnija APN kamatna stopa za stambene kredite mlađima od 45 godina

Comments are closed.