joško čupić - img zagreb - 2018

Tvrtka IMG Zagreb proslavila je 30 godina uspješnog poslovanja

Obilježen je tridesetogodišnji rad tvrtke IMG Zagreb, jedinog specijaliziranog proizvođača i servisera zapornih armatura i proizvođača proizvoda od nehrđajućeg čelika i drugih materijala za naftnu, plinsku, petrokemijsku, farmaceutsku i prehrambenu industriju. Tvrtka je to koja je iz tek male radionice kontinuiranim i stručnim radom prerasla u poznatog, cijenjenog i vrlo traženog proizvođača visokotlačnih ventila, blokova, cijevnih spojnica i raznih drugih proizvoda od nehrđajućeg čelika. IMG Zagreb danas zapošljava 42 djelatnika, a svoje aktivnosti dijeli na proizvodne i servisne, kojima upravlja inženjerski odjel tvrtke.


Joško Čupić, vlasnik tvrtke IMG Zagreb ističe: “Ponosni smo proslaviti rad IMG Zagreb koji posluje već punih 30 godina. U Hrvatskoj smo jedini proizvođači takve vrste opreme. Prvi smo uveli ISO 29001 i certifikate za naše proizvode prema Pravilniku o tlačnoj opremi. Inzistiramo na kvaliteti proizvoda i usluga. Naša jedina prava konkurencija je uvoz, jer u Hrvatskoj, osim nas, zapravo ne postoji niti jedan proizvođač takve opreme. Visoka kvaliteta proizvoda, povoljnije cijene proizvoda, povoljnije cijene usluga, kraći rokovi isporuka, kraći rokovi odaziva na servise i remonte, brzina intervencija u garantnim rokovima glavne su niti vodilje tima IMG Zagreb.”

Stručnost i usku specijaliziranost tvrtke IMG Zagreb prepoznali su partneri na inozemnim tržištima. IMG Zagreb uspješno posluje na tržištu zemalja bivše Jugoslavije, Francuske, Njemačke, Bjelorusije i  SAD-a gdje je zagrebački IMG u nekoliko navrata isporučio visokotlačne manometarske ventile, dok najveći promet na inozemnom tržištu tvrtka IMG Zagreb ostvaruje na području Francuske.

“Dugoročni cilj tvrtke je jačanje hrvatskog branda proizvodnje na području cijevnih armatura i proizvoda od nehrđajućeg čelika. Usavršavanje proizvodnje, proizvodnog postrojenja te zapošljavanje novih djelatnika, sve su aktivnosti koje poduzimamo u svrhu konačne kvalitete i količine proizvodnje proizvoda što za cilj ima proširenje tržišta. Garancija ostvarenja naših ciljeva odgovorno je poslovanje, odnos koji gajimo sa zaposlenima i klijentima, a kako već desetljećima svojim radom potvrđujemo. Cilj nam je postati vodeći hrvatski centar visoke tehnologije, specijaliziran za područje razvoja, proizvodnje i prodaje opreme za naftnu, plinsku, kemijsku, energetsku i farmaceutsku industriju”, naglašava Joško Čupić.

Nastavak uspješnog rasta i razvoja tvrtka IMG Zagreb planira preseljenjem u nove prostore. Na taj način, osim prostornog proširenja, slijedi širenje proizvodnje što je prva faza dodatnom osvajanju stranih tržišta. Jednako tako, prostornim širenjem proizvodnje i otvaranjem novih tržišta, IMG Zagreb sprema se zapošljavati dodatne djelatnike i raditi na širenju proizvodnog asortimana.

Ulaganjem u novi prostor i opremu, tvrtka IMG Zagreb postaje još poželjniji hrvatski poslodavac te siguran domaći i inozemni poslovni partner.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged