jedina platnena vrećica koju trebam - tvornica zdrave hrane zagreb - 2021.

Tvornica zdrave hrane – platnena vrećica uz koju nikad neće trebati druga

Ekološki i u skladu sa svojim zelenim poslovanjem, Tvornica zdrave hrane odlučila je svoje obožavatelje razveseliti novim artiklom u svojoj ponudi. Naime, radi se o platnenoj vrećici uz koju nikad neće trebati neka druga. Većim dimenzijama i duhovitom, ali snažnom porukom, s ovom vrećicom kupovina u njihovim prodavaonicama, špeceraj ili odlazak na plac mogu početi!

Platnena vrećica s dvostranim printom i šarenim dizajnom, oduševit će sve one koji su svjesni da ekologija počinje već u kupovini i to dobrim potrošačkim odlukama.


Jer zdravlje je bitno slogan je koji Tvornica zdrave hrane primjenjuje u svim svojim segmentima i komunikaciji. U skladu s njim iz Tvornice dolazi i nova vesela vrećica sa sloganom Jedina vrećica koju trebam… jer zdravlje (i zdravlje planete) je bitno. Baš zato, noseći ovaj neophodni dodatak u svakom shoppingu šaljete bitnu poruku da su i male promjene poput pametnog odabira vrećice od iznimne važnosti.

Uvođenjem isključivo papirnatih vrećica kao i korištenjem recikliranih kutija i recikliranih uredskih ostataka kako bi se ambalaža zaštitila kod dostave, Trgovina zdrave hrane želi dokazati da im je briga za okoliš i globalnu budućnost svakako u fokusu djelovanja.

Tvornica zdrave hrane otvorila šestu trgovinu u Zagrebu

Otvaranjem šeste zagrebačke, a ukupno desete poslovnice u Hrvatskoj, Tvornica zdrave hrane proslavila je šest godina postojanja. Ovom kampanjom u kojoj glavnu ulogu ima jed(i)na vrećica, Tvornica je pokazala da ekološka osviještenost i planiranje poslovnih poteza moraju ići “ruku pod ruku”.

Osim toga, kampanjom Skroz naše i ponudom od 400 proizvoda hrvatskog podrijetla, Tvornica je već pokazala da podrškom lokalnog “misli pametno i zeleno”. Baš kao i sve veći broj njihovih ljubitelja i kupaca kojima je ova vrećica namijenjena. Moći će se kupiti u svim fizičkim poslovnicama Tvornice zdrave hrane za simboličnih 19 kuna, a potrošnjom većeg iznosa u bio trgovinama ista će se dijeliti kao poklon. Više doznajte o biotrgovini na Instagramu.

Tagged