tommy trgovački lanac - #tvojemisto - 2022.

Trgovački lanac Tommy povodom 30. rođendana lansirao novu kampanju

Povodom 30 godina poslovanja trgovački lanac Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji i jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, lansirao je novu komunikacijsku platformu i marketinšku kampanju naziva #TvojeMisto! Kampanja već na prvi pogled obuhvaća upravo ono po čemu se Tommy već dugi niz godina izdvaja na tržištu. To je povezanost s kupcima i nedvojbeno topla interakcija koju, posebice Dalmatinci, gaje prema ovom brendu. Dodajmo da je Tommy danas šesti najjači trgovački lanan u Hrvatskoj s kontinuiranim rastom tržišnog udjela.


Kampanja #TvojeMisto autentična je i direktna, ali s pravom dozom topline i emocija. Jednako kakva je i, kako kažu u Tommyju, “svaka Dalmatinka koja direktno kaže ono što misli, ali čini to s dozom šarma, humora i iskrenosti. On je ponosna je na svoje porijeklo. A ona i zna da u dalmatinskom načinu života postoji puno vrijednosti i znanja koja vrijedi očuvati i prenijeti novim generacijama.”

Tommy nikada ne bi mogao postati #TvojeMisto bez kvalitete koju nudi

Iako je prema podacima AZTN-a Tommy maloprodajni tržišni lider u čitavoj Dalmaciji, prepoznat je i diljem Hrvatske kao pouzdan partner. On jedinstvenom brigom o kupcima daje pozitivan doprinos njihovim svakodnevnim životima. A to posebice radi kroz učestale suradnje i mnogobrojne donacije lokalnoj zajednici. Stoga ne čudi da je ovaj trgovački lanac percipiran destinacijom koja nije samo trgovina, već i omiljeno mjesto stvaranja uspomena. Trgovački lanac Tommy, tijekom 30 godina, razvio je mrežu od čak 229 prodajnih mjesta rasprostranjenih u devet hrvatskih županija i gradu Zagrebu.

Tommy slovi kao kvalitetan trgovački lanac i to zbog toga što nudi bogat asortiman domaćih proizvoda. I baš je zato zastupljenost hrvatskih proizvoda u Tommyju viša od 70%,. A potpora domaćoj proizvodnji strateška je odrednica te trajni interes ove kompanije. Asortiman koji nudi na prodajnim mjestima strukturiran je prema željama i potrebama kupaca. Dodajmo da je posebna pozornost posvećena ponudi svježih namirnica. Proizvodi koje Tommy nudi imaju svoju emotivnu komponentu, jer često dolaze upravo od lokalnih dobavljača. A to kupcima jamči svježinu i kvalitetu namirnica.

Tako je u godini obilježavanja 30. obljetnice lansirana i nova robna marka “T!”

Ova nova Tommyjeva marka obuhvaća veliki broj artikala u raznim kategorijama. I ono što je najvažnije, predstavlja optimalan omjer cijene i kvalitete proizvoda. Većinu asortimana pod robnim markama za Tommy proizvode renomirani hrvatski proizvođači. Navedeno, osim gospodarskog značenja, nosi i komponentu društvene odgovornosti, a kupcima istovremeno jamči svježinu, sigurnost i kvalitetu o kojoj danas brine više od četiri tisuće zaposlenika.

“Ovom kampanjom inspiriranom našim kupcima, djelatnicima i dobavljačima želimo im zahvaliti i upravo njih slaviti. Želimo im javno poručiti ono što već i sami odavno žive i znaju – Tommy je uistinu njihovo misto i ponosni smo na našu povezanost! Kako Tommy kupcima u svakom pogledu nudi vrijednost i povjerenje, cilj kampanje je na jednostavan i prihvatljiv način dodatno nas približiti našim mnogobrojnim vjernim kupcima i kontinuirano unaprjeđivati taj odnos. Jer je za nas kupac uvijek na prvom mjestu!”, poručuju iz Tommyja. Više informacija o ovom trgovačkom lancu doznajte na mrežnim stranicama na adresi tommy.hr.

Video: Trgovački lanac Tommy – #TvojeMisto za obitelj

Tagged