terme tuhelj - romantika u dvoje - 2021.

Terme Tuhelj tijekom mjeseca zaljubljenih nude razne Spa pakete za Vas

Terme Tuhelj i njihovi domaćini dobro znaju da je ljepše u dvoje. Odmor u paru ima svojih prednosti pa u veljači – mjesecu ljubavi, iskoristite povoljne pakete Terma Tuhelj. Povedite na “revitalizirajuće putovanje” u zagorsku zimsku idilu povedite onog koga volite. Nemaju svi taj luksuz da mogu spakirati kofere i uzeti godišnji odmor. No, već i kratki bijeg može vas resetirati i učiniti razliku.

Za takvu odluku ne trebate povod, no ako baš inzistirate, veljača je mjesec ljubavi, Valentinovo je na pragu pa će wellness putovanje u dvoje biti sjajan način da provedete kvalitetno vrijeme s osobom koju volite. Paket Romantika u Termama Tuhelj sjajan je izbor za slavljenje ljubavi. Slatka dobrodošlica u sobi, butelja vina uz večeru, neograničeno kupanje na bazenima Vodenog planeta i opuštanje u Svijetu sauna, pravi je način za odmak od obaveza i uživanje u paru. Na trenutak zaboravite na globalne krize, kredite, probleme na poslu, usredotočite se na ovdje i sad.


U sklopu ovog romantičnog paketa prepustite se masaži za dvoje. Bit će to 80 minuta čistog užitka. Mišići će se opustiti, mirisna ulja oslobodit će pozitivne emocije, i što je najbolje, taj će osjećaj potrajati još dugo nakon odmora. Ne može uvijek sve biti idealno, ali ako pokušavate držati stres pod kontrolom i ako u vašoj svakodnevici dobro raspoloženje dominira, to će se reflektirati i na odnose s ljudima koje volite.

Dođite u Terme Tuhelj – ugodite sebi i ojačajte organizam

Ništa ne godi tako kao toplina sauna u zimsko vrijeme i to još u najdražem društvu. Osim toga sauniranje eliminira toksine, jača imunosni sustav i oslobađa od stresa. Uz to pospješuje metabolizam, smanjuje bolove u leđima i zglobovima i ima anti-aging efekt. S tisuću četvornih metara Svijet sauna Terma Tuhelj pravi je izbor za ljubitelje ovog rituala. Timski rad ključ je održivosti svake veze, posebice kad je riječ o dugim vezama. Važno je isprobati zajedničke aktivnosti i pronaći nove stvari koje volite raditi u paru.

Osim toga, tko kaže da na wellness break u mjesecu ljubavi morate povesti partnera? Možda biste na putovanje željeli povesti prijatelja, prijateljicu, majku ili dijete, nekog u čijem društvu baš uživate. A odaberete li paket Spa opuštanje u Termama Tuhelj, do 12. veljače 2021. godine ostvarit ćete 50% popusta za boravak druge osobe! Više o ponudama i akcijama Termi Tuhelj potražite na njihovim mrežnim stranicama na adresi terme-tuhelj.hr.

Tagged