gelato sisters - xmas edition

Syoss slavi 10. rođendan! Pridružite se rođendanskom partyju na klizalištu Ledeni park

Syoss, jedan od najznačajnijih kozmetičkih brendova za kosu, slavi svojih 10 uspješnih godina u Hrvatskoj velikom rođendanskom proslavom u subotu 7. prosinca 2019. godine u Zagrebu! Proslava će započeti u 17.30 sati na lokaciji čarobnog zagrebačkog Ledenog parka na Trgu Kralja Tomislava, a trajati sve do 19,30. Hrvatski Syoss tim je za tu prigodu pripremio i najveću tortu kojom će počastiti sve posjetitelje, a od 18 sati će im zapjevati sjajni ženski vokalni trio Gelato Sisters.

Torta impresivnih dimenzija od 5 metara duljine i 1,5 metar širine posebno je napravljena za ovu svečanu prigodu, a Syoss tim poziva sve građanke i građane te goste grada koji ovih dana uživaju u adventskim zbivanjima u gradu da se pridruže slavlju na Tomislavcu.

Gelato Sisters su publici već jako dobro poznate i tijekom posljednjih godina postale su sinonim odličnih live nastupa koji pozivaju na ples. Ovaj jedinstveni sastav čine Neda Parmać, Romana Pavliša i Sanja Parmać, a njihova se glazba žanrovski proteže od swinga, jivea, 50’s rock’n’rolla pa sve do aktualnih pop hitova koje ove tri dame izvode u retro aranžmanima.

Syoss, jedan od najuspješnijih kozmetičkih brendova za kosu lansiran je na hrvatsko tržište prije 10 godina. Nebitno je želite li razmaziti svoju kosu od korijena do vrhova ili izgledati kao da ste izašli iz frizerskog salona, profesionalne formule razvijene su za sve tipove kose. Syoss nudi vrhunske proizvode za njegu, bojenje i oblikovanje kose koji su razvijeni i ispitani u suradnji s profesionalnim frizerima, stilistima i stručnjacima za boje za kosu.

Puhnimo svi zajedno u 10 svjećica na Syossovoj torti i zaplešimo na Tomislavcu uz koncert Gelato Sisters u subotu, 7. prosinca od 17.30 sati!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - -