gelato sisters - xmas edition

Syoss slavi 10. rođendan i organizira veliki party na klizalištu Ledeni park!

Syoss, jedan od najznačajnijih kozmetičkih brendova za kosu, slavi svojih 10 uspješnih godina u Hrvatskoj! A tu veliku obljetnicu će obilježiti velikom rođendanskom proslavom koja će se održati u subotu, 7. prosinca 2019. godine u Zagrebu!

Proslava će započeti u 17.30 sati na lokaciji čarobnog zagrebačkog Ledenog parka na Trgu Kralja Tomislava, a trajat će sve do 19.30. Hrvatski Syoss tim je za tu prigodu pripremio i najveću tortu kojom će počastiti sve posjetitelje. A od 18 sati će im zapjevati sjajni ženski vokalni trio Gelato Sisters.

Syoss tim poziva sve građanke i građane Zagreba, ali i goste grada koji ovih dana uživaju u adventskim zbivanjima u gradu da se pridruže slavlju na Tomislavcu. Pripremljena je i torta impresivnih dimenzija koja je posebno napravljena za ovu svečanu prigodu. Samo da napomenemo, torta je dugačka 5, a široka 1,5 metar!

Gelato Sisters su publici već jako dobro poznate

Ovaj jedinstveni sastav čine glazbenice Neda Parmać, Romana Pavliša i Sanja Parmać. Tijekom posljednjih godina postale su sinonim odličnih live nastupa koji pozivaju na ples. Njihova se glazba žanrovski proteže od swinga, jivea, 50’s rock’n’rolla pa sve do aktualnih pop hitova koje ove tri dame izvode u retro aranžmanima. Puhnimo svi zajedno u 10 svjećica na Syossovoj torti i zaplešimo na Tomislavcu uz koncert benda Gelato Sisters. Podsjećamo, proslava se održava u subotu, 7. prosinca 2019. od 17.30 sati!

Syoss, jedan od najuspješnijih kozmetičkih brendova za kosu lansiran je na hrvatsko tržište prije 10 godina. Nebitno je želite li razmaziti svoju kosu od korijena do vrhova ili izgledati kao da ste izašli iz frizerskog salona, profesionalne formule razvijene su za sve tipove kose. Syoss nudi vrhunske proizvode za njegu, bojenje i oblikovanje kose. Oni su razvijeni i ispitani u suradnji s profesionalnim frizerima, stilistima i stručnjacima za boje za kosu. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi syoss.com.hr.

Video: Gelato Sisters – Moja posljednja i prva ljubavi

Tagged