daniela gračan - lisca cheek - tower centar rijeka - 2020.

Svježe trendi kolekcije caruju u preuređenoj prodavaonici Lisca u Rijeci

Moderno opremljena prodavaonica Lisca otvorila je svoja vrata u Tower centru u Rijeci. Ponuda u toj mondenoj modnoj trgovini već je osvježena novim proljetno – ljetnim kolekcijama. A među njima su stigle i prve serije ovogodišnje kolekcije kupaćih kostima.

Tu su i čipkasti modeli rublja, koji se poigravaju s kombinacijom tila boje kože i kristalića Swarovski. A čim se otvorila, privukla je brojne poznate dame koje su u ugodnoj atmosferi mogle izabrati novu kolekciju donjeg rublja, ali i kupaćih kostima.


Samo spomenimo, kolekcije su oduševile bivšu Kraljicu svijeta Danielu Gračan te pjevačice Nikolinu Tomljanović i Tinu Vukov. A romantično i ženstveno rublje odabrale su manekenka Vedrana Linardić, Miss Hrvatske Lana Gržetić i Miss Universe Hrvatske Snježana Lončarević. Kako su same rekle, jako vole “ženstvenu eleganciju”.

Modne ljubiteljice će u ovom lijepom dućanu doći na svoje u trendi komadima iz kolekcije Lisca Cheek, a za razigranost ovogodišnjeg ljeta pravi su mamac novi kupaći kostimi svježih boja. Više o Lisca modnim kolekcijama doznajte na mrežnim stranicama na adresi lisca.hr.

Tagged