dubrovnik croatia | 2023.

Svjetski kongres poduzetnika 2023 održava se u dubrovačkom hotelu Dubrovnik Palace od 6. do 9. prosinca 2023. godine

Svjetski kongres poduzetnika 2023 održat će se u dubrovačkom hotelu Palace od srijede do subote, od 6. do 9. prosinca 2023. godine. Naime, ideje i akcije poduzetnika predstavljaju temeljni generator svakog ekonomskog razvoja. A pri tome se nesebično i vizionarski stvara okvir za sveukupan društveni napredak i socijalnu stabilnost. Ukratko, poduzetništvo je jedini poznati put razvoja i boljitka.

Globalni problemi današnjice su ratovi, siromaštvo, terorizam i ugrožavanje planete. Zato je zalaganje za ravnomjeran, ravnopravan, održiv i uravnotežen razvoj, temeljni lajtmotiv organiziranja konferencije Svjetski kongres poduzetnika 2023. A organizatori žele, između ostalog, definirati važnost te ulogu poduzetnika u davanju doprinosa u rješavanju ovih globalnih problema čovječanstva.

Svjetski kongres poduzetnika 2023 ima i svoj opći cilj, a to je promocija značaja, svrhe i kulture poduzetništva. Organizatori očekuju da će na Svjetskom kongresu poduzetnika, u prekrasnoj Hrvatskoj i još ljepšem Dubrovniku, sudjelovati više od 600 sudionika iz više zemalja. Budi i ti jedan/jedna od njih! Podsjetimo, ovaj poslovni skup se održava u hotelu Dubrovnik Palace od 6. do 9. prosinca 2023. godine. A više o gradu Dubrovniku doznajte na Wikipediji. Također, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem Eventim online shopa. A u ponudi su ulaznice VVIP – VIP – GOLD, GALA VEČERA, SILVER 3, SILVER 2 i SILVER 1.

VIDEO: VISIT DUBROVNIK

Tagged