swiss school of business and management / campus zagreb 2019

Švicarski akademski know how – otvoren Swiss School of Business and Management

U Hrvatskoj je krenula s radom Swiss School of Business and Management (SSBM). Tako je prvi put u regiji kroz Blended MBA program integrirana online i on campus nastava, a sve s ciljem odgovaranja na potrebe polaznika MBA programa. SSBM online platforma temelji se na istoj tehnologiji koju koriste Harvard i MIT i u potpunosti je prilagođena polaznicima pružajući im vrhunsko iskustvo online studiranja. Ovaj model usavršavanja u europskim zemljama primjenjuje se već dugi niz godina, a u svom radu koriste ga i svjetski poznate tvrtke. SSBM izvodi svoje programe u bliskoj suradnji s jednom od vodećih svjetskih konzultantskih kuća – Deloitteom.

SSBM je globalno i inovativno visoko učilište, utemeljeno u Ženevi na dugogodišnjem poslovnom, istraživačkom i predavačkom iskustvu stručnjaka s uglednih sveučilišta diljem svijeta kao što su Sveučilište Indiana, Penn State, Državno sveučilište New York, Sveučilište u Michiganu te Sveučilište u Firenzi. Osim u Hrvatskoj, SSBM je trenutno prisutan u više od 11 zemalja.

Ovo švicarsko učilište nudi različite MBA, ali i Doctor of Business Administration (DBA) programe te niz specijaliziranih edukacijskih programa.

Tri MBA programa – Blended, Global i Executive

Trenutno je u Zagrebu moguće upisati tri MBA programa: Blended, Global i Executive. Global MBA program namijenjen je osobama do pet godina radnog iskustva, dok je Executive MBA posebno osmišljen za osobe iznad pet godina radnog iskustva. Jedinstven model obrazovanja koje SSBM pruža najbolje se ogleda u Blended MBA programu koji kombinira online i on campus načine učenja, a koji posebno odgovara polaznicima koji žele zadržati određenu dozu fleksibilnosti.

“Vjerujemo da akademsko znanje mora biti usko povezano s tržištem. Zato SSBM nudi jedinstven pristup nastavi utemeljen na prenošenju znanja kroz praktične i primjenjive primjere. Naši predavači i suradnici svoje su dugogodišnje iskustvo stjecali u više od 70 međunarodnih i domaćih organizacija, a što im omogućava da znanja prenesu na nov i uzbudljiv način”, istaknuo je Dino Kolak, voditelj SSBM-a za Adriatic regiju, i dodao kako su predavači SSBM-a ugledni stručnjaci iz globalnih i domaćih tvrtki.

Data Analytics for Decision Making, Digital Transformation, Robots te People HR & Management Issues samo su neki od kolegija koje ova švicarska škola nudi. S obzirom da je nastava orijentirana na praksu i dodatan razvoj profesionalnih vještina, predavači će velik segment svoje nastave podrediti studijima slučaja kako bi polaznike i buduće menadžere potaknuli na kritički i konstruktivan pristup znanjima koja će primjenjivati u hrvatskim, ali i inozemnim kompanijama.

Predavanja prvoj generaciji polaznika SSBM-ovih MBA programa počinju u studenome, a prijave za MBA programe čijim se završetkom stječe švicarska diploma iz Ženeve moguće su na službenoj stranici Škole na adresi ssbm.ch.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Švicarski akademski know how – otvoren Swiss School of Business and Management

Comments are closed.