studenac trgovina - kneza mislava, zagreb - 2021.

Studenac otvorio novu prodavaonicu u Zagrebu na adresi Nova cesta 52

Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, otvorio je svoj peti Studenac market i to na zagrebačkoj Trešnjevci, na adresi Nova cesta 52. Otvorenjem nove trgovine Studenac nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja u Zagrebu. Dodajmo da je najnovije otvorenje uslijedilo je samo tri mjeseca nakon što je u glavnom hrvatskom gradu otvorena prva prodavaonica Studenca.

Budući da je Zagreb značajno drukčije okruženje od jadranske obale, želja tvrtke je ta da se otvorenjem ovih novih trgovina “maksimalno uklope u životni stil Zagrepčana te se prilagode potrebama i navikama dinamične urbane sredine”.


Stanovnicima Zagreba predstavljen je novi format “proximity trgovina” koje ponudom prate svjetske FMCG trendove. Tako je svih pet zagrebačkih Studenac trgovina smješteno na frekventnim zagrebačkim lokacijama. Smještene su u manjem prostoru i raspolažu mogućnostima koje nude i veliki formati. A uz to, donose brže snalaženje, manje gužve, a istodobno i mnogobrojne pogodnosti.

Zagrebačke Studenac prodavaonice donose obogaćenu ponudu TO GO

A tu ćete naći odabran asortiman gotovih i polugotovih jela, kao i toplih napitaka i svježih voćnih sokova. Kako bi Zagrepčanima prišao još bliže, Studenac je dostupan i na aplikacijama WOLT i BOLT. A ukoliko ćete ih redovito koristiti, uz uštedu vremena, redovitim tjednim akcijama nudi i uštedu novca!

Upravo sa željom da kupcima osigura kvalitetne proizvode po atraktivnim cijenama, Studenac je u travnju 2021. godine predstavio jedinstveni asortiman svojih privatnih robnih marki, označen znakom zelene košarice i dostupan samo u Studencu. Riječ je o probranim proizvodima, većim dijelom domaćih proizvođača, koji će bez sumnje biti podrška budžetu stanovnika glavnog grada.

Rast prodajne mreže u Zagrebu važan je poslovni iskorak za tržišno pozicioniranje i jačanje Studenca

I to ne samo kao lidera Jadrana, već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Republici Hrvatskoj. Dodajmo da je zbog izvrsnosti u odnosima s kupcima, usluzi i kvaliteti ponude te napora uloženih u podizanje kvalitete ukupnog korisničkog iskustva i zadovoljstva svojih kupaca, Studenac ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima. Tvrtka je dobila zlatnu medalju Customer’s Friend i certifikat Posvećeni izvrsnosti.

Podsjetimo, Studenac u Zagrebu ima pet proximity trgovina. One se nalaze na adresama Ulica kneza Mislava 1, Ilica 53, Ilica 138, Trg Nikole Šubića Zrinskog 14 (Zrinjevac) i Nova cesta 52. Uz ovih pet, uskoro će im se pridužiti i nekoliko novih, jer do kraja godine planiraju se otvorenja dodatnih trgovina. Više informacija o radim vremenima trgovima, ali i o Studencu, doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi studenac.hr.

Tagged