strabag - asfaltna baza donja lomnica zagreb - 2021.

Strabag otvorio poslovno pogonsku zgradu u Donjoj Lomnici kraj Zagreba

Na nešto više od dvije tisuće kvadrata, u sklopu asfaltne baze u Donjoj Lomnici, STRABAG je otvorio novu poslovno-pogonsku zgradu. Tako se ova velika građevinska tvrtka “dodatno pozicionirala u okolici Zagreba i u Zagrebačkoj županiji“.

Ova baza je deveta koju STRABAG ima u Hrvatskoj, a riječ je o ukupnoj investiciji od gotovo 10 milijuna eura. Dodajmo da je zgrada izgrađena u neposrednoj blizini asfaltne baze koja je u pogon puštena u svibnju 2020. godine. U zgradi je pored uredskih prostora za zaposlenike smješten centralni laboratorij za kontrolu kvalitete betona, asfalta i ostalih materijala koji se koriste u gradnji. Uz to, tu je i centralna radionica za popravak i održavanje građevinskih strojeva.

“Otvaranjem nove poslovne zgrade završili smo veliki strateški projekt. On će olakšati i unaprijediti svakodnevno poslovanje kompanije. Podsjetimo, Strabag kontinuirano radi na nizu ključnih infrastrukturnih i najzahtjevnijih građevinskih pothvata u Hrvatskoj. Ulaganja poput ovog u asfaltnu bazu i popratne zgrade i pogone te zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje, vidimo kao logičan korak rasta i razvoja kompanije”, rekao direktor Strabaga Veljko Nižetić. Više o ovoj građevinskoj tvrci doznajte na mrežnim stranicama na adresi strabag.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -