stop shop velika gorica :: 2022.

STOP SHOP retail park Velika Gorica – nova shopping oaza u centru Turopolja

Trgovački centar STOP SHOP retail park Velika Gorica otvara se u četvrtak, 27. listopada 2022. godine u 11 sati! Riječ je o šestoj hrvatskoj STOP SHOP shopping oazi koja će svojom ponudom obogatiti šesti najnaseljeniji grad u Hrvatskoj, kao i okolna mjesta. A u skorijoj budućnosti i postati novo trgovačko središte Turopolja. Uz to, povodom svečanog otvaranja gosti i kupci će imati priliku cijeli dan uživati u raznim pogodnostima i popustima koje će ponuditi zakupci trgovačkog centra STOP SHOP Velika Gorica.


stop shop hrvatska :: mali logo :: 2022.

STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju brojne privlačne i praktične brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine. STOP SHOP Velika Gorica nalazi se u zapadnom dijelu grada Velike Gorice, a od samog je centra udaljen nešto manje od 1500 metara. Nalazi se u blizini zagrebačke zračne luke, a do njega se može doći automobilom, autobusom, biciklom ili pješke.

Stanovnici Velike Gorice i okolice imat će na raspolaganju čak 12 trgovina. To su KiK, Posteljina.hr, Plodine, Pepco, NKD, Deichmann, Sinsay, Optika Anda, New Yorker, DM, ZOO City i Hervis. A kada obavite kupovino, moći ćete se opustiti u caffe baru YES. Više o ovom retail parku doznajte na mrežnim stranicama na adresi stop-shop.com.

Tagged