kaufland card I 2022.

Štedite na gorivu uz Kaufland Card – kupujte jeftinije gorivo na benzinskim postajama Tifon

Ako volite popuste i akcije koje Kaufland nudi svakog tjedna u svojim trgovinama diljem Hrvatske, ovaj trgovački lanac oduševit će kupce pogodnostima za sve korisnike svojeg programa vjernosti Kaufland Card. A s obzirom na to da visoka cijena goriva neugodno iznenađuje brojne vozače iz dana u dan, Kaufland je svojim vjernim kupcima odlučio olakšati situaciju. Naime, uz korištenje Kaufland kartice dobit ćete 18 lipa po litri jeftinije gorivo na benzinskim postajama Tifon!


A evo i kako se uz partnerske pogodnosti koje Kaufland Card donosi svojim korisnicima može uštedjeti na prosječnom spremniku goriva od 50 litara:

  • EVO Eurosuper 95: ušteda od 9 kuna
  • EVO Eurosuper 100: ušteda od 9,15 kuna
  • EVO Eurodisel: ušteda od 9 kuna
  • EVO Eurodisel premium: ušteda od 9,15 kuna
  • Auto plin: ušteda od 9 kuna

Ovo je samo jedna u nizu pogodnosti za korisnike Kaufland kartice koja će sigurno razveseliti sve vlasnike limenih ljubimaca. Osim toga, pogodnosti uz Kaufland Card mogu se ostvariti i kod drugih partnera trgovačkog centra Kaufland. Tako Crno jaje daje 15% popusta u kategoriji Tretmani ljepote. Dok Tokić daje 15% popusta na redovni asortiman osobnog auto programa u trgovinama Tokić. Više o benefitima programa vjernosti Kauflanda saznajte na mrežnim stranicama na adresi kaufland.hr/kauflandcard.html.

Tagged