COUCH Media 2019

Status PRodukcija “presvukla” se u Couch Mediju – poslovanje sa novim brandom i uslugama

S veseljem vam predstavljamo agenciju “COUCH Media” – novi brand tvrtke Status produkcija. Novim agencijskim pristupom želimo dodatno učvrstiti profesionalno povjerenje nastalo u našem dugogodišnjem svakodnevnom radu i kontaktima. Također. želimo nastaviti uspješnu suradnju s vama te i dalje biti vaš partner u poslu i pomoći vam plasirati kvalitetne informacije u javnost.

Zašto smo odlučili brandirati usluge i agenciju?

Bavimo se odnosima s javnošću i znamo da je svako pojavljivanje u javnosti – priča i o nama samima. Iz tog razloga odlučili smo agenciji udahnuti dušu i ponešto stila, biti u korak s digitalnim svijetom, a samim time postati pristupačniji i omogućiti svima da lakše dođu do nas putem društvenih mreža i nove web stranice couchmedia.online.

Redefinirali smo stil i način rada, kreirali novi vizualni identitet, upoznali nove kanale komuniciranja i sada ćemo, zajedno s vama, tražiti i kreirati nove mogućnosti prezentacije naših klijenata prema ciljanim javnostima.

Upravo iz tog razloga smo se odlučili obogatiti naše putovanje novim brandom i uslugama.

Zašto baš kauč?

Naziv COUCH Media došao nam je sasvim prirodno. Mi smo mala marketinška agencija i sviđa nam se takav način poslovanja. Doslovno možemo raditi s kauča dok cijelo vrijeme brinemo o prezentaciji naših klijenata u javnosti. Naš novi brand COUCH Media sada savršeno odražava našu filozofiju: Za ugodnu komunikaciju!

Ništa se nije promijenilo u našem odnosu prema vama. I dalje je s vama ista stručna i brižna ekipa koju poznajete. Nastavit ćemo vam plasirati kvalitetna i jasna priopćenja za medije i truditi se biti vam na usluzi te odgovoriti na sva vaša pitanja.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “Status PRodukcija “presvukla” se u Couch Mediju – poslovanje sa novim brandom i uslugama

Comments are closed.