sport vision zagreb logo 2018

Sport Vision rasprodaja sportskog asortimana na Zagrebačkom Velesajmu

Na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 11A, od petka, 12. siječnja 2019. godine s početkom 10 sati, čeka Vas najveća rasprodaja sportskog asortimana. Nemojte propustiti najveću rasprodaju sportske obuće i odjeće po nikad nižim cijenama u organizaciji Sport Visiona i izaberite iz više od 50.000 artikala i pronađite sve što Vam je potrebno! Iskoristite priliku i na vrijeme posjetite rasprodaju sportske obuće i odjeće na Zagrebačkom Velesajmu. Pronađite svoj broj omiljenog modela iz ponude poznatih svjetskih brandova kao što su Nike, Adidas, Under Armour, New Balance, Reebok, Champion, Umbro, Ellesse, Converse, Helly Hansen, Lotto, Slazenger, Lonsdale, Brugi, Icepeak, Action, Arena, Timberland, Kander, Cocomo, Athletic, Sergio Tacchini i Mizuno.

U ponudi obuće pronađite tenisice i čizme, a u ponudi odjeće, po niskim cijenama možete pronaći jakne, trenirke, majice dugih i kratkih rukava, majice s kapuljačom, hlače i još mnogo toga.

Na rasprodaji se nalazi i velik dio dječjeg asortimana pa je ovo odlična prilika za nabaviti sve potrebno za mališane. Osim toga, na rasprodaji možete pronaći ruksake, role i ostalu opremu.

Za sve one koji se spremaju na skijanje, po niskim cijenama možete kupiti jakne, hlače, kape, šalove, rukavice i još mnogo toga.

Izaberite svoju kombinaciju od petka, 12. siječnja 2018. godine na Velesajmu. Sport Vision tamo je svaki dan od 10 do 19 sati. Vidimo se u paviljonu 11 A!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -