spektre eyewear / 2021.

Spektre Eyewear – naočale s talijanskim potpisom bez kojih ovog ljeta ne izlazimo

Svaka Spektre Eyewear kolekcija savršena je kombinacija elegancije i street style duha. Svi zaljubljenici u naočale, ali i modu, pronaći će savršen par za sebe i njime dodatno obogatiti svoj stil. Većina ljudi sunčane naočale nosi tijekom cijele godine, no ljeto je godišnje doba kada je izlazak van bez istih – nezamisliv.

Osim što naočale štite i olakšavaju svakodnevno funkcioniranje, bilo u vožnji, šetnji ili u ovim vrućim mjesecima na plaži, odavno su postale i neizbježan modni dodatak. Teško im odoljevaju i žene i muškarci, a svakodnevno se na tržištu izmjenjuju nove kolekcije i brendovi. Upravo jedan takav, nastao je u Milanu, dobro poznatom talijnskom gradu mode koji diktira trendove.

Od 2009. godine u njega su zaljubljeni mnogi zadovoljni kupci, a među kojima se nerijetko nađu i svjetska poznata imena. Riječ je o brendu Spektre, a njegov osnivač Niccolo Pocchini nije očekivao da će u tako kratkom roku te naočale zaluditi modni svijet. U više od 56 zemalja Spektre je otvorio svoje trgovine, a jedna takva nedavno je otvorena i u Hrvatskoj. Trgovina se nalazi u Splitu na adresi Dražanac 72, na samom početku Zapadne obale.

Spektre Eyewear naočale su zapravo ručni rad

“TOTAL IN (Ivan & Nata), osnovali smo prije četiri godine s namjerom uvođenja i zastupanja novih brendova koji bi naprosto osvježili naše tržište. Prilikom jednog posjeta Milanu za vrijeme trajanja fashion weeka, imali smo čast upoznati Niccoloa Pocchinia i njegov SPEKTRE team. Ubrzo se između nas stvorilo prijateljstvo i poslovna suradnja. Uspjeli smo u vrlo kratkom vremena plasirati brend u čak 12 optika u Hrvatskoj. U dogovoru sa odjelom Spektre Eyewear, odlučili smo otvoriti i prvi Spektre Store u Splitu”, rekao je Ivan Rajčić. Dodajmo da je Ivan zajedno sa Natašom Ružić Rajčić zaslužan što je upravo ovaj brend dostupan u Hrvatskoj.

Svaka Spektre kolekcija, savršena je kombinacija elegancije i street style duha. Svi zaljubljenici u naočale i modu, pronaći će savršen par za sebe i njime dodatno obogatiti svoj stil. Neupitna kvaliteta, vrhunska talijanska estetika, ručni rad i pristupačne cijene, krase ovaj brend, a samim time – čine ga izuzetno poželjnim. Svaki okvir je bezvremenska ikona za sebe.

Osim u Spektre Storeu u Splitu, okvire ovog brenda možete pronaći i u Alfa Vision optici i Occultu u Zagrebu. Također, potražite ih i u optici Centar u Puli, optici Njego u Makarskoj i brojnim drugim prodajnim mjestima. Ponudu možete pogledati, a i naručiti preko službene mrežne stranice na adresi spektre.com.

Tagged