spar hrvatska - uskrs - jaja za bojanje - 2022.

SPAR za Uskrs snižava cijene za 2.700 proizvoda – doznajte radna vremena trgovina tijekom blagdana

SPAR Hrvatska i ove godine dočekuje Uskrs i uskršnje blagdane širokom lepezu proizvoda i aktivnosti po akcijskim cijenama! Tako će se na policama SPAR marketa i INTERSPAR hipermarketa diljem Hrvatske naći više od 2.700 proizvoda po sniženim cijenama. Od svih njih svakako valja istaknuti jaja, pince, šunke, slastice i ostale delicije za neodoljiv blagdanski meni. A kada govorimo o jajima, SPAR Hrvatska s ponosom ističe jaja hrvatskih dobavljača. Naime, u ponudi imaju i već obojana jaja spremna za uskršnje jutro! Za Veliki petak osiguran je najveći izbor svježe ribe, morske i riječne, školjke i namaze riblje iz linije Premium.


Po fantastičnim cijenama kupci će moći birati između tradicionalnih proizvoda. Tu će naći najveći izbor rolanih šunki, rezanih suhomesnatih delicija i prigodnih delikatesa. A u ponudi je i bogat izbor svježeg mesa od peradi za pečenje, govedine za blagdansku juhu ili pak janjetine za Uskršnji ručak.

SPAR Hrvatska za Uskrs nudi širok asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića

Posebno valja istaknuti vrhunska domaća i strana vina. No tu su i pjenušci kao i šampanjac za nazdraviti najljepšim obiteljskim trenucima. Vinoljupci znaju za dodatni popust od 10% koji se ostvaruje prilikom kupnje šest butelja vina, a tu je i praktična nosiljka koja se dobiva na dar. Posebnost SPAR i INTERSPAR ponude je i u tome da kupcima nude povrat nepotrošenog pića.

Čokoladna jaja, zečevi, prline, pince i colombe… To je samo dio slatkog asortimana na kojeg su u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima iznimno ponosni. A kako bi domovi zablistali u najljepšem svijetlu po promotivnim cijenama, dostupan je i široki asortiman uskršnjih dekoracija i detalja za svečanu i posebnu blagdansku atmosferu. Posebnost SPAR i INTERSPAR ponude očituje se i u sakupljanju naljepnica za popust u predblagdanskom periodu, kojima ćete uštedu moći ostvariti u periodu nakon Uskrsa.

Radno vrijeme SPAR trgovina tijekom uskršnjih blagdana

I ovih blagdana SPAR Hrvatska će prilagoditi radno vrijeme svojih trgovina. Svi SPAR supermarketi u Hrvatskoj biti će zatvoreni na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine biti otvorene od 8 do 14 sati. Izuzetak su Spar poslovnice u zadarskom shopping centru Supernova i na zagrebačkom Tuškancu koje će i na Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene, dok će SPAR supermarket na adresi Martinkovac 127 u Rijeci i na Uskrsni ponedjeljak biti otvoren od 8 do 21 sat.

I INTERSPAR hipermarketi će svi na Uskrs biti zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine raditi po prilagođenom radnom vremenu. Točna radna vremena pojedinih trgovina po lokacijama diljem Hrvatske, kupci mogu provjeriti na prodajnim mjestima ili na službenoj mrežnoj stranici na adresi spar.hr.

Tagged