spar hrvatska / logotip / 2018.

SPAR Hrvatska uoči blagdana prilagođava radno vrijeme svojih trgovina

Uoči predstojećih blagdana SPAR Hrvatska će prilagoditi radno vrijeme svojih trgovina u cijeloj Hrvatskoj. INTERSPAR hipermarketi će od petka, 17. do četvrtka, 23. prosinca, raditi produženim radnim vremenom do 22 sata. SPAR supermarketi radit će duže u nedjelju, 12. i 19. prosinca, od kojih neki i do 21 sat.

Na Badnjak, u petak 24. prosinca, svi će INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj raditi skraćeno do 17 sati, SPAR supermarketi skraćeno do 15 ili 16 sati. Na sam Božić, u subotu 25. prosinca, SPAR i INTERSPAR trgovine bit će zatvorene.


Sukladno potrebama kupaca i sa željom da im se omogući normalna opskrba, za blagdan Svetog Stjepana, u nedjelju, 26. prosinca, sve trgovine će raditi po prilagođenom radom vremenu do 14 sati, Jedino će INTERSPAR hipermarket u Zadru koji će raditi do 18 sati. INTERSPAR hipermarketa u riječkom Tower Centru koji će raditi do 20 sati. INTERSPAR hipermarketi u trgovačkim centrima Mall of Split te Portanova Osijek taj će dan biti zatvorene.

Na Silvestrovo, u petak, 31. prosinca, INTERSPAR hipermarketi radit će po prilagođenom radnom vremenu, dok će SPAR supermarketi raditi do 18 sati. Na Novu godinu, u subotu 1. siječnja 2022. godine, trgovine neće raditi. Točna radna vremena pojedinih SPAR Hrvatska trgovina kupci mogu provjeriti na mrežnoj stranici na adresi spar.hr.

Tagged