somersby / made in croatia / 2021.

Somersby ima hrvatski logo kako bi svi znali da se cider radi u Hrvatskoj

U ova neobična vremena kad smo svi najviše kod kuće i rijetki prelaze granice, pojedini sretnici ipak nalaze različite načine za putovanja – jedan od njih je i Somersby. On je omiljeni cider u Hrvatskoj, a može se pohvaliti zavidnom putovnicom.

Ovaj svjetski putnik u limenkama doputuje u Hrvatsku. Ali ono što je još zanimljivije, Somersby u bočicama putuje iz Hrvatske na atraktivne destinacije diljem planete Zemlje! Somersby je predstavio hrvatsku verziju svog loga, kako bi potrošače upoznao s činjenicom da se bočice proizvode u Hrvatskoj.


Tako je Somersby u bočicama 2020. godine u redovnim pošiljkama iz Hrvatske putovao svugdje po svijetu. Putovao je u Njemačku, Hong Kong, Singapur, Izrael, Belgiju, Tahiti, Taiwan, Bahame, Bermudu, Češku i Nizozemsku. A išao je i u Grčku, Mađarsku, Austriju, Island, Sloveniju i Cipar. Uz to, neke pošiljke Somersbya otišle su čak i na Grenland, Guadeloupe, Maltu, ali i u Bugarsku. Popis zemalja u koje je cider putovao iz Hrvatske u posljednjih nekoliko godina obuhvaća još i egzotičnije lokacije. Izdvojit ćemo zemlje kao što su Australija, Sjedinjene Američke Države, Kongo, Kina, Karibi i Laos.

Somersby cider se u Hrvatskoj proizvodi u čak deset okusa

Zanimljivo, iako se proizvodi u Hrvatskoj, domaći potrošači neke vrste još nisu imali prilike probati. Samo za ovu slavljeničku priliku, logo je obučen u originalnu etiketu, koja na jedinstven način simbolizira Hrvatsku. Prepoznatljivo Somersby drvce tako je ukrašeno s vizualima Jadranskog mora, podravskih brega, hrvatskih kockica i prepoznatljivim i nezaobilaznim Somersby simbolom – zalaskom sunca.

“Somersby predstavlja globalni brend koji je postao sinonim za optimizam, a u staklenim bočicama se već cijelo desetljeće proizvodi u Hrvatskoj. Ova okrugla slavljenička obljetnica poslužila je kao savršen povod za osmišljavanje i proizvodnju limitirane serije bočica. Svaka će se puniti u samo 350 primjeraka svakog okusa”, rekla je Tatjana Petričušić, menadžerica komunikacija u tvrtci Carlsberg Croatia. Više o Somersbyju doznajte na Wikipediji.

Tagged