sky cola batman / 2019.

Sky Cola novom etiketom obilježava 80 godina postojanja heroja Batmana

Unatrag godinu dana je Sky Cola, bezalkoholno gazirano piće, tržištu predstavila limitirane edicije s etiketama strip junaka! Potražite na bocama vašeg omiljenog cola pića Wonder Woman, Batmana, Supermana, Aquamana, The Flasha ili Cyborga. Ali i cijeli Justice League!

Sada na tržište dolazi Cola s novim izdanjem etikete najpopularnijeg junaka svih vremena – Sky Cola Batman. Pod sloganom LONG LIVE THE BAT širom svijeta se raznim aktivnostima obilježava i slavi 80 godina postojanja Batmana i njegove borbe za pravdu

Tako i vaša najdraža Cola omogućila svojim ljubiteljima da osjete dašak ove euforije. Naravno, uz neodoljivi okus svima dobro poznatog bezalkoholnog pića. Posebno Batman izdanje Sky Cole na tržištu je dostupno u pakiranjima od 0,5, 1,5 i 2,0 litre u PET ambalaži. Uronite u maštoviti stripovski svijet DC Universe uz Sky Colu!

A jeste li znali da je ovo osvježavajuće piće od biljnih ekstrakata drugo najpopularnije cola piće na tržištu? To se savršeno slaže sa motom ove tvrtke – meni nema bolje cole! Napitak je napravljen po recepturi stručnjaka od originalnih baza i vode s izvora u gradu Kiseljaku u Bosni i Hercegovini. U kvalitetu ovog neodoljivog okusa omiljene cole uvjerile su se mnoge generacije. Sky Cola je idealno osvježenje jedinstvenog okusa! Više o ovom bezalkoholnom gaziranom piću doznajte na mrežnim stranicama na adresi skycola.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -