hrvatski autoklub / upravna zgrada / utrina, zagreb, ožujak 2014.

Skupština HAK-a smijenila člana Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog autokluba Damira Škaru

Hrvatski autoklub održao je izvanrednu sjednicu Skupštine na kojoj je donesena odluka o opozivu člana Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog autokluba Damira Škare.

Sjednicom je predsjedavao Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, koji je tijekom uvodnog obraćanja članove Skupštine informirao o uhićenju Damira Škare, člana Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog autokluba, njegovom podnošenju ostavke na dužnost člana Upravnog odbora te odluci Upravnog odbora Hrvatskog autokluba o sazivanju izvanredne sjednice Skupštine Hrvatskog autokluba i raspisivanju dopunskih izbora za predstavnike Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba do kraja tekućeg mandatnog razdoblja, odnosno do svibnja 2020. godine.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Što učiniti u vožnji kad nastupi akvaplaning?

izvanredna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba / listopad 2019.
izvanredna sjednica Skupštine Hrvatskog autokluba / listopad 2019.

Na sjednici je jednoglasno donesena odluka o opozivu člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba Damira Škare te odluka o opozivu člana Skupštine Hrvatskog autokluba Damira Škare. Donesena je i odluka o opozivu člana Skupštine Josipa Klemma te odluka o verifikaciji mandata predstavnika Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba. Potom je donesena odluka o verifikaciji mandata predstavnika Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba.

Skupština Hrvatskog autokluba izabrala je predsjednika Autokluba Siget Marinka Jurčevića za novog člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek na kraju sjednice zahvalio je svim članovima Skupštine, čestitao novoizabranim predstavnicima u tijela upravljanja Hrvatskog autokluba te naglasio da će se nastaviti zajednički zalagati za ostvarivanje ciljeva udruge.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -