shell benzinska stanica markuševec | štefanovec 40, zagreb | listopad 2022.

Shell BS Markuševec | Nova Shellova benzinska pumpa u Zagrebu nalazi se na adresi Štefanovec 40

Zagreb je dobio i treću Shellovu benzinsku pumpu – otvorena je postaja Shell Markuševec! Zagrebački kupci će tako, osim na Shell benzinskim servisima u trgovačkoj zoni Rugvica i Sesvetama, od sada pronaći Shell V-Power goriva i na adresi Štefanovec 40 u Markuševcu. Dodajmo da je Tvrtka Coral Croatia zajedno s ovom novom poslovnicom sada ima ukupno 29 benzinskih pumpi u Hrvatskoj.

Posjetitelji Shell BS-a Markuševec prvih sedam dana od dana otvorenja mogu kupiti prvoklasnu kavu s čak 50% popusta. Također, mogu uživati i u performansama Shell V-Power goriva uz 0,50 kuna (ili 0,06 eura) popusta po litri tijekom 30 dana od dana otvorenja!

Napominjemo da visokokvalitetna goriva Shell V-Power s tehnologijom DYNAFLEX pružaju maksimalne performanse vozilima. Shell V-Power goriva obogaćena su snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava i štite ih od naslaga koje utječu na performanse dizelskih i benzinskih motora.

U modernom interijeru trgovine Shell Select Markuševec kupci mogu pronaći doista sve

Točnije, sve ono što im je potrebno za ugodnu i bezbrižnu vožnju. Tako će tu naći jedinstven Shell Car Care asortiman za čišćenje, zaštitu i poboljšanje interijera i eksterijera vozila. A tu su i Shell Helix motornih ulja i maziva s jedinstvenom tehnologijom Shell PurePlus. Također, zaljubljenici u vožnju na dva kotača, na Shell benzinskom servisu Markuševec pronaći će Shell Advance ulja, jedina ulja koje preporučuje Ducati. U Shell benzinskim servisima su kvaliteta ponude i užitak boravka gostiju na prvom mjestu. Stoga su njegovi caffe barovi ugodno dizajnirani te se u njima poslužuje prvoklasna kava.

U prekrasnom šumovitom okruženju Cafea Shell BS-a Markuševec, osim uz miris vrhunske kave, gosti mogu uživati i u cijeđenim sokovima, toplim kroasanima iz pećnice Cafea, svježim sendvičima te bogato punjenim tortiljama. I sve to po jako dobrim cijenama. Posjetite već danas novootvoreni Shellov benzinski servis Markuševec na adresi Štefanovec 40. Postanite allSmart loyalty član te se osjećajte nagrađeno za vašu kupnju Shellovih proizvoda. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Shella, tj. tvrtke Coral Croatia na adresi coralenergy.hr.

Tagged