krešimir jurić - setcor zagreb - 2020

Setcor, hrvatska ICT tvrtka, 2020. godine obilježava 30 godina rada

Setcor, hrvatska ICT tvrtka koja se do prošle godine zvala itSoft, ove godine obilježava 30 godina rada. Setcor surađuje sa svim vodećim svjetskim ICT kompanijama, a svojim klijentima pruža telekomunikacijske i cloud usluge te složena mrežna i sigurnosna rješenja.

Lideri su u Cloud rješenjima, a njihova je prednost u odnosu na konkurenciju u Hrvatskoj što svoje cloud usluge baziraju na vlastitoj IT infrastrukturi sa svojim data centrima u Zagrebu, Budimpešti i Beču kojima nije potrebna internetska veza.

Setcor ima dugogodišnje iskustvo u pružanju složenih mrežnih i sigurnosnih rješenja te kontinuirano ulažu u moderniziranje svoje infrastrukture kako bi uvijek koristili tehnologiju najnovije generacije što nije karakteristika konkurenata na hrvatskom tržištu.

Pored toga, imaju najveću paletu dostupnih, standardiziranih usluga te iskustva u pružanju tailor-made, nestandardiziranih usluga velike kompleksnosti. Trenutno imaju više od 4.000 zadovoljnih klijenata među kojima su velike bankarske institucije, osiguravajuće kuće, autoindustrija, bolnice, akademska zajednica te državne institucije.

Poslovna ideja koja stoji iza Setcora jest sinergija najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka

Time krajnji korisnici ostvaruju dvije značajne koristi – mogućnost trajnoga korištenja vrhunskih softverskih, sigurnosnih i infrastrukturnih rješenja te know how Setcorovih poslovnih konzultanata i IT stručnjaka, stečen tijekom provedbe stotine projekata za potrebe Setcor klijenata. Setcor svim korisnicima nudi mnogo modernije poslovanje, digitalizaciju i znatno unaprjeđenje poslovanja uporabom najnovijih tehnologija u svim segmentima poslovanja.

“Najveći izazov u trideset godina poslovanja je u činjenici da danas tvrtke ulaganja u IT tipično promatraju kao trošak, a ne kao ulaganja u temelje svoje konkurentnosti na tržištu. Primarni cilj nam je bio da objasnimo korisniku da naš model poslovanja omogućuje tvrtkama da se fokusiraju na svoj core biznis, odnosno da se mogu orijentirati na tržište, konkurenciju i samog korisnika, a ne razmišljati o svojoj postojećoj infrastrukturi u tvrtki te što mu ona omogućuje”, rekao je Krešimir Jurić, direktor prodaje ICT tvrtke Setcor, dodavši kako im je zadovoljstvo i sigurnost njihovih klijenata uvijek na prvom mjestu, zbog čega im je korisnička služba Setcora na raspolaganju 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Više o Setcoru doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi setcor.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -