krešimir jurić - setcor zagreb - 2020

Setcor, hrvatska ICT tvrtka, 2020. godine obilježava 30 godina rada

Setcor, hrvatska ICT tvrtka koja se do prošle godine zvala itSoft, ove godine obilježava 30 godina rada. Setcor surađuje sa svim vodećim svjetskim ICT kompanijama, a svojim klijentima pruža telekomunikacijske i cloud usluge te složena mrežna i sigurnosna rješenja.

Tv
rtka je predvodnik u Cloud rješenjima, a njihova je prednost u odnosu na konkurenciju u Hrvatskoj što svoje cloud usluge baziraju na vlastitoj IT infrastrukturi sa svojim data centrima u Zagrebu, Budimpešti i Beču kojima nije potrebna internetska veza.

Setcor ima dugogodišnje iskustvo u pružanju složenih mrežnih i sigurnosnih rješenja. Kontinuirano ulažu u moderniziranje svoje infrastrukture kako bi uvijek koristili tehnologiju najnovije generacije što nije karakteristika konkurenata na hrvatskom tržištu.

Pored toga, imaju najveću paletu dostupnih, standardiziranih usluga te iskustva u pružanju tailor-made, nestandardiziranih usluga velike kompleksnosti. Trenutno imaju više od 4.000 zadovoljnih klijenata među kojima su velike bankarske institucije, osiguravajuće kuće, autoindustrija, bolnice, akademska zajednica i državne institucije.

Poslovna ideja tvrtke Setcor je sinergija najnovije tehnologije svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka

Time krajnji korisnici ostvaruju dvije značajne koristi. Imaju mogućnost trajnoga korištenja vrhunskih softverskih, sigurnosnih i infrastrukturnih rješenja. Uz to, mogu koristiti know how Setcorovih poslovnih konzultanata i IT stručnjaka, stečen tijekom provedbe stotine projekata. Setcor svim korisnicima nudi mnogo modernije poslovanje, digitalizaciju i znatno unaprjeđenje poslovanja uporabom najnovijih tehnologija u svim segmentima poslovanja.

“Najveći izazov u trideset godina poslovanja je ta da danas tvrtke ulaganja u IT često promatraju kao trošak, a ne kao ulaganja u temelje svoje konkurentnosti na tržištu. Primarni cilj je objasniti korisniku da naš model poslovanja omogućuje tvrtkama da se fokusiraju na svoj core biznis. Tvrtke se uz nas mogu orijentirati na tržište, konkurenciju i samog korisnika. Ne moraju razmišljati o svojoj postojećoj infrastrukturi u tvrtki i što mu ona omogućuje”, rekao je Krešimir Jurić, direktor prodaje ICT tvrtke Setcor. Jurić je dodao kako im je zadovoljstvo i sigurnost njihovih klijenata uvijek na prvom mjestu. Zbog toga je korisnička služba Setcora na raspolaganju 24/7/365. Više o Setcoru doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi setcor.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -