sap logo | 2020.

SAP zbog pandemije koronavirusa korisnicima nudi besplatan pristup svojim rješenjima i platformama

Uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju, SAP je tvrtkama i pojedincima omogućio slobodan pristup svojim rješenjima. Sigurnost i dobrobit građana su glavni prioriteti u cijelom svijetu u kontekstu učinaka koronavirusa. Remote Work Pulse pomaže organizacijama shvatiti jesu li spremne za rad na daljinu i kako rade njihovi zaposlenici. Pomaže im vidjeti koja je podrška potrebna kako bi se prilagodili novim radnim okruženjima. Ovo rješenje pruža podršku tvrtkama u održavaju kontinuiteta poslovanja. U samo četiri dana tisuće organizacija prijavile su se za ovo besplatno upravljanje iskustvom (XM). To je prvo od nekoliko besplatnih SAP XM rješenja koja će se pojaviti u narednim danima.

U znak podrške, SAP je svim poslovnim subjektima ponudio besplatan pristup platformi SAP Ariba Discovery. Ovdje svaki kupac i naručitelj može uputiti svoj zahtjev, a svaki dobavljač odgovoriti te ponuditi svoju robu ili usluge. Na ovaj način, kupci i dobavljači mogu se povezati brzo i učinkovito. Tako umanjuju poremećaje na tržištu uzrokovane kašnjenjem isporuka, problemima s kapacitetom i povećanom potražnjom potrošača za određenim proizvodima u ovom kriznom razdoblju.

Dodajmo da tvrtka SAP upravlja najvećom poslovnom mrežom na svijetu. Ona uključuje više od 4 milijuna dobavljača u preko 190 zemalja svijeta i ostvaruje 3.21 milijarde dolara prometa. S ovim brojem dobavljača diljem svijeta, tvrtka može pomoći pri uspostavljanju veza za održavanje lanca opskrbe, čak i u teškim situacijama.

SAP do 31. ožujka 2020. godine omogućava besplatnu registraciju za korištenje usluge TripIt

Usluga je odgovor na sve veće promjene u rasporedima i otkazivanju putovanja. Ona je i pomoć onima koji moraju putovati. Riječ je o aplikaciji iz portfelja SAP Concur, koja korisnike informira o trenutnoj situaciji u vezi s planiranim itinerarom.

Za pomoć tvrtkama koje moraju raditi na daljinu, SAP Litmos nudi potpuno besplatnu Remote Readiness & Effectivity Academy. Program dolazi sa sadržajem za obuku za svakoga, u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Spremni tečajevi temeljeni na videozapisima dizajnirani su tako da pomognu u uspostavljanju najboljih praksi daljinskog rada, održavanju najviših razina higijene i mentalnog zdravlja za radnike i razvijanju vodstva u vrijeme promjena i izazova.

Ruum – alat za upravljanje projektima i optimizaciji procesa

Ruum je stvorio dva prilagođena predloška za popis, prilagođene Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). On je tu kako bi pomogao tvrtkama i pojedincima da se pripreme, planiraju i odgovore na COVID-19. Te prilagođene predloške lako mogu koristiti tvrtke, neprofitne organizacije, obitelji i pojedinci. Ali i svatko onaj kome treba početna točka za stvaranje plana.

“Trenutno se suočavamo s neviđenim izazovima. Utjecaj koronavirusa osjeti se na lokalnoj razini, ali i u cjelokupnom globalnom gospodarstvu. Poslovna putovanja su odgođena, događaji su otkazani, a opskrbni lanci oslabljeni. Omogućavajući besplatan pristup SAP-ovoj tehnologiji možemo pomoći u rješavanju izazova s kojima se trenutno suočavamo”, rekla je Sonja Popović, direktorica tvrtke SAP.

Podsjetimo, SAP je osnovan prije gotovo 48 godina s vrlo jasnom svrhom – pomoći tvrtkama u boljem funkcioniranju i poboljšanju života ljudi. Omogućivši besplatan pristup svojoj tehnologiji dok traje borba protiv novog koronavirusa SARS-CoV-2, SAP na jasan način pomaže tvrtkama i pojedincima. Više o ovoj tvrtci doznajte na mrežnim stranicama na adresi sap.com.

Tagged