sandra haddad / kolekcija vjenčanica 2017. / model - darija gabrić

Sandra Haddad predstavlja kolekciju vjenčanica za vječite romantičarke

Potvrdan ogovor na postavljeno pitanje “Vjerujete li u vile” dat ćete nakon samo jednog pogleda na novu istoimenu kolekciju vjenčanica koju predstavlja modna dizajnerica Sandra Haddad. Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice. Ona u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost.

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A-kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost svake žene. Kako se njime podižu i ispravljaju ramena, mladenka će na dan vjenčanja, osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem.


Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile. Osim tradicionalne bijele boje, tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera. Trenutno najtraženiji model Sandre Haddad je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita. Posebno je ponosna na udobnost haljina i naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje. U modnom salonu Sandre Haddad na adresi Zagrebačka cesta 128 u Zagrebu, znaju da je i sam odabir vjenčanice uspomena u nastajanju. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi sandra-haddad.com.

Video: Sandra Haddad – 2018. – Bridal collection / Kolekcija vjenčanica

Tagged