smartphone samsung galaxy s10

Samsung u TOP 5 najvrjednijih svjetskih brendova u poretku “Brand Finance Global 500”

U najnovijem poretku najvrjednijih tvrtki “Brand Finance Global 500”, tvrtka Samsung Electronics našla se među top 5. I nakon 50 godina svoga postojanja, Samsung ima ogroman utjecaj na svijet digitalnih tehnologija, diktirajući nove trendove i kreirajući budućnost na području potrošačke elektronike – od pametnih uređaja do QLED ekrana i 8K rezolucije. Samsungovi jedinstveni i inovativni proizvodi po mnogo čemu su prvi u svijetu. Prisjetimo se samo da je Galaxy Note, kada se pojavio na tržištu, smatran suviše velikim za to vrijeme, a kasnije je postao jedan od najtraženijih pametnih telefona.

Galaxy S serija, koja je dospjela u sam vrh prije 10 godina, danas je sinonim za najbolje pametne uređaje na svijetu. Također, Samsung je kreirao i prvu trostruku rotirajuću kameru s 48 megapiksela, u sklopu Galaxy A serije, što se ne može usporediti ni s jednom drugom mobilnom kamerom do sada.

Sad nam još preostaje vidjeti koje novitete nam je ovaj tehnološki div pripremio, a to ćemo saznati 11. veljače 2020. godine!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged