samsung perilica rublja ww9800t / 2020.

Samsung predstavio kućanske aparate bazirane na umjetnoj inteligenciji

Samsung je predstavio novu liniju pametnih perilica za rublje, kao i inovativne hladnjake sa zamrzivačem u donjem dijelu uređaja. Novu liniju uređaja predvodi model WW9800T sa Samsung EcoBubble Quick i QuickDrive tehnologijama. U sebi ima napredne funkcije koje se temelje na umjetnoj inteligenciji koja automatski bira i prilagođava programe pranja.

Cilj je učiniti ciklus pranja što učinkovitijim i bržim uz manje energije i truda. Novi RB7300 hladnjak karakteriziraju poboljšane mogućnosti hlađenja s inovativnim mogućnostima skladištenja i čuvanja namirnica. Uz ovaj model, linija Bespoke po prvi puta će biti dostupna u Europi. I to kao Samsungovo kuhinjsko rješenje koje korisnik može personalizirati u skladu sa uređenjem svojim potrebama.


Nova perilica rublja WW9800T donosi kombinaciju naprednih Samsung tehnologija koje skraćuju vrijeme pranja i smanjuju potrošnju energije. To korisnicima pruža personalizirano i prilagodljivo iskustvo pranja, u skladu s količinom i vrstom odjeće koju peru. Revolucionarna Samsung QuickDrive tehnologija omogućuje smanjenje vremena pranja do 50, a potrošnju energije do 20%.

Bubanj ovog modela okreće se neovisno o stražnjem dijelu, što rezultira dinamičnijim pokretima, a rezultat je temeljitije oprano rublje. Posebni Samsung Digital Inverter kompresor povećava energetsku učinkovitost korištenjem jakih magneta za bolje performanse i tiši ciklus pranja.

Novi uređaji dolaze i sa Samsung EcoBubble tehnologijom

Ona pojačava učinak deterdženta pretvarajući ga u mjehuriće koji brže prodiru u tkaninu, čak i u hladnoj vodi. Pranje hladnom vodom štedi energiju koja bi se trošila na zagrijavanje, a istovremeno štiti tkaninu i boju odjeće. Uz to, tu je i umjetna inteligencija koja pamti navike i ponašanje korisnika te na ekranu uređaja predlaže najprikladnije programe pranja. S jednostavnim sučeljem, AI Control eliminira potrebu za pregledavanjem dostupnih programa kako bi pronašli onaj koji im je potreban.

AI Wash opcija koristi senzore za otkrivanje težine i vrste materijala za pranje rublja u bubnju, temeljem čega procjenjuje potrebnu količinu vode i deterdženta. Nadalje, postupak automatskog sušenja Cycle Link aktivira najprikladnije senzore za pranje i sušenje za svaki pojedini ciklus pranja. Svi uređaji u novoj liniji Samsung perilica su kompatibilni sa platformom SmartThings. Nude korisnicima kontrolu nad postavkama izravno sa pametnih telefona, kao i pristup uslugama kao što su Laundry Planner i Laundry Recipe za prilagođavanje programa.

Inovativni hladnjak – maksimalan prostor za namirnice uz svježinu koja traje

Zahvaljujući Samsung SpaceMax tehnologiji, unutrašnji zidovi uređaja znatno su tanji. Tako novi BMF hladnjak (zamrzivač u donjem dijelu uređaja) s volumenom većim od 385 litara pruža puno prostora za spremanje namirnica. Ova značajka posebno je važna sada kada korisnici rjeđe idu u kupovinu te kupuju veće količine namirnica odjednom.

Novi hladnjak dizajniran je tako da hranu održava svježom dva puta duže nego do sada. Dolazi s revolucionarnim odjeljkom Optimal Fresh+, koji se može koristiti kao jedna ladica ili podijeljen u dva odvojena odjeljka. Lijeva, hladnija strana u tom je slučaju optimizirana za spremanje mesa i ribe, dok je desna strana idealna za voće i povrće. Hrana će biti adekvatno ohlađena bez obzira na dio hladnjaka u kojem se nalazi, zahvaljujući Samsung All Around Cooling i Metal Cooling tehnologijama. Kompresor najnovijeg hladnjaka automatski prilagođava performanse hlađenja na svih sedam razina polica, trošeći manje energije. Uz to, hladnjak je gotovo bezvučan, a izdržljivost uređaja dodatno je povećana.

Dizajn BMF hladnjaka daje ovom uređaju dozu sofisticiranosti. Ravna prednja ploča od nehrđajućeg čelika odražava jednostavan i sofisticiran stil Samsung kućanskih aparata. Hladnjak RB7300, kao i nove Samsung perilice rublja, bit će predstavljeni početkom rujna 2020. godine na virtualnom događaju Samsung Life Unstoppable. Više doznajte na mrežnoj stranici na adresi samsung.com.

Video: Samsung perilica za rublje s Eco Bubble tehnologijom | Kako medo otklanja tvrdokorne mrlje?

Tagged