samsung microled tv / 2021.

Samsung ponovo ima titulu vodećeg proizvođača televizijskih tehnologija

Prema rezultatima istraživanja globalnog tržišta koje je provela kompanija Omdia, Samsung je 15-u godinu zaredom zaslužio titulu “vodećeg proizvođača televizijskih tehnologija”. Najnoviji podaci pokazuju da Samsung drži 31.8% udjela globalnog tržišta televizora u četvrtom kvartalu 2020. godine, što je približno godišnjem udjelu tržišta u prošloj godini od 31.9%.

Vodećoj poziciji na tržištu pridonijele su inovacije za vrhunsko vizualno iskustvo, širenje QLED portfelja televizora, vodeća rješenja na području ultra-širokih tehnologija zaslona od 75 inča nadalje, predstavljanje i proširenje Lifestyle portfelja televizora kao i dosad neviđenih tehnologija na tržištu čiji je tvorac sama tvrtka.

Korisnicima je potreban svestrani televizor koji pruža sve mogućnosti za zabavu, povezivanje s bližnjima, posao, vježbanje i održavanje kondicije te mnogo više od toga. Kroz naše inovacije, uočili smo da se različiti životni stilovi korisnika ne samo mijenjaju, nego i preklapaju. Zato smo izrazito ponosni vidjeti povjerenje koje korisnici stavljaju pred nas i naše tehnologije, što je glavni pokretač misije stvaranja nevjerojatnih inovacija i rješenja kako bi odgovorili na svaku potrebu korisnika suvremenog doba”, rekao je Jong-hee Han, predsjednik Odjela za vizualno poslovanje u tvrtci Samsung Electronics.

U 2021. Samsung očekuje zadržavanje titule vodećeg proizvođača televizijskih tehnologija predstavljanjem novih inovacija u segmentu televizijskih proizvoda, kao i inkorporacijom tehnologija specifičnih za određene modele kroz sve dostupne serije. Veliki fokus bit će na proširenju mogućnosti najnovije Samsung Neo QLED serije televizora, kao i Micro LED i Lifestyle modela kroz dugoročne programe razvoja. U narednim godinama, tvrtka će također nastaviti investiranje i u R&D sektor te ostale ključne proizvode kako bi se osnažila jezgra tehnološke ponude tvrtke. Za više informacija o Samsung televizorima posjetite mrežne stranice na adresi samsung.com/hr/

Tagged