samsung galaxy s20 fe colors 2020

Samsung Galaxy S20 FE novi je miljenik generacije Z, a od 2. listopada dostupan je i u Hrvatskoj

Samsung je po prvi puta kreirao pametni telefon po mjeri pripadnika generacije Z. Najnoviji član Galaxy S20 serije – Samsung Galaxy S20 FE – u Hrvatskoj je dostupan od petka, 2. listopada 2020. godine i to po cijeni od 4.999 kuna. Riječ je o premium pametnom telefonu kojeg odlikuju kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, baterija koja traje cijeli dan te dizajn u šest modernih nijansi – nebesko crvenoj, narančastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj.


Samsung Galaxy S20 FE je pametni telefon koji je u cijelosti stvoren po mjeri obožavatelja Galaxy serije i pripadnika generacije Z. Bez obzira radi li se o ljubiteljima fotografije, gaminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih nadahnjuje, Galaxy S20 FE ima ono najbolje. Najnoviji uređaj tvrtke Samsung usklađen je i s elementima dizajna karakterističnih za Galaxy S20 seriju.

Budući da pametne telefone gotovo da i ne ispuštamo iz ruke, jako je bitno da sve od dizajna do izvedbe na našem telefonu bude besprijekorno te da odgovara stilu i osobnosti svakog pojedinca. Zato je Galaxy S20 FE pametni telefon dostupan u čak šest boja.Uz Galaxy S20 FE korisnici mogu fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju. Uređivanje i dijeljenje fotografija i videozapisa važno je svakom korisniku, zbog čega se Samsung pobrinuo da olakša stvaranje i uređivanje zapanjujućih fotografija i videozapisa u stvarnom vremenu.

Kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažirana, Galaxy S20 FE ima već instaliranu aplikaciju Samsung Global Goals. Zahvaljujući toj Samsung aplikaciji, milijuni ljudi iz preko 170 zemalja mogu se ujediniti oko globalnih ciljeva Ujedinjenih naroda i tvrtke Samsung, i tako pomoći svijetu da ostvari potrebni napredak do 2030. godine. Angažmanom Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals već je prikupljeno preko milijun dolara donacija za Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP).


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged