samsung experience zone - elipso - arena zagreb | jong ho kang - ceo samung hrvatska | foto: ivan lacković | 2023.

Samsung Experience zona otvorena u dijelu trgovine Elipso u zagrebačkom Arena Centru!

Tvrtka Samsung Hrvatska i trgovački lanac Elipso predstavljaju nešto posve inovativno – u Elipsu u Areni centru u Zagrebu otvorila se “Samsung Experience zona”! Tako od sada u još raskošnijem prostoru posjetitelji mogu pronaći brojne inovativne Samsung uređaje. Osim prigodnog obilježavanja uspješne dugogodišnje suradnje dviju tvrtki, otvorenjem nove Samsungove Experience zone posjetitelji mogu doživjeti dosad najbogatije iskustvo povezanog i inovativnog Bespoke koncepta za personalizaciju doma. A uz hladnjake, perilice i sušilice, tu ćete vidjeti i najnoviji Bespoke Jet AI štapni usisavač. I to kroz službenu demonstraciju proizvoda od strane Samsung trenera!


Nova Samsungova zona koja je šira i bogatija nego ikada do sada, temelji se na Bespoke konceptu, gdje posjetitelji uz savjet stručnjaka mogu isprobati brojne Bespoke te druge Samsungove uređaje. Zona je dizajnirana tako da maksimalno prikazuje mogućnosti Bespoke koncepta kao tehnološkog ideala strasti i kreativnosti uređaja koji se svojim dizajnom maksimalno prilagođavaju domu i individualnim željama korisnika.

“Iznimno nam je važno da korisnici imaju priliku isprobati naše kućanske inovacije s kojima mogu otvoriti put prema jednostavnijem i povezanom životu unutar svojeg doma. Zato me veseli što zajedno s tvrtkom Elipso, našim dugogodišnjim partnerom, možemo tu snagu demonstrirati baš u Arena centru Zagreb, gdje će korisnici moći iz prve ruke vidjeti što sve Bespoke uređaji mogu te kako njihove inovativne značajke obogaćuju, ali i pojednostavljuju svakodnevni život”, rekao je Dino Kovačević, direktor odjela potrošačke elektronike u tvrtci Samsung Hrvatska. Dodajmo, samu Zonu otvorio Jong Ho Kang, direktor tvrtke Samsung Hrvatska.

Samsung Experience zona nalazi se u trgovinu Elipso u zagrebačkom Arena centru

Samsung Experience zona obuhvaća Bespoke i brojne druge uređaje. Tako ćete tu naći kombinirane perilice i sušilice s mogućnostima umjetne inteligencije, pametni AirDresser ormar te inovativne i dizajnerski primamljive hladnjake velikog kapaciteta koji su opremljeni vrhunskim tehnologijama čuvanja hrane kao što su No Frost i All-Around Cooling sustavi.

Ipak, posebnu pozornost izazvao je na otvorenju inovativni Bespoke Jet AI štapni usisavač. Kroz prezentaciju Samsungove trenerice posjetitelji su mogli isprobati i naučiti kako maksimalno iskoristiti usisnu snagu do 280W. Ali i kako funkcionira vrlo praktični spremnik za prašinu koji se samostalno prazni. Osim snažnih performansi i jednostavnosti korištenja, predstavljene su i mogućnosti umjetne inteligencije koja prilagođava rad usisavača ovisno o površini.

Ako kupite Bespoke Jet AI štapni usisavač na poklon dobijate i bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro

“Kao trgovački lanac tehnologije svjedoci smo kako kupci sve više traže inovativne proizvode. I to one koji ne samo da donose pametne mogućnosti, nego i ujedno čine život lakšim i jednostavnijim. S novom Samsung Experience zonom u trgovini Elipso u zagrebačkoj Areni želimo potaknuti posjetitelje da osjete najsuvremeniju tehnologiju na djelu koja im može biti pravi asistent u svakodnevnim obavezama. A da pritom kroz dizajn stvore svoj idealan dom”, rekli su iz Elipsa tijekom otvaranja nove Samsung Experience zone.

Napomenimo da je u Samsungovoj Experience zoni do subote, 9. rujna 2023. godine, aktivna i posebna promocija! A tijekom nje korisnici uz kupnju Bespoke Jet AI štapnog usisavača na poklon dobivaju i bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro! Za više informacija posjetite mrežne stranice samsung.com/hr i elipso.hr.

VIDEO: Galaxy Z Fold5: Impresivno iskustvo igranja | Samsug

Tagged