rexona maximum protection antiperspirant I 2022.

Rexona Maximum Protection – snažna zaštita od znojenja do čak 96 sati

Rexona je novom kampanjom #UčiniNemoguće odlučila učiniti baš to. Naime, tvrtka je predstavila svoje poboljšane proizvode ujedno motivirajući svakoga na pomicanje granica! Želite skočiti bungee jumping ili popeti se na najvišu stijenu? Planirate otići vlakom na putovanje u nepoznato? Ovakvo je pomicanje granica hrabro i inspirirajuće… No, jeste li znali da u svakom danu, čak i malim koracima, možete učiniti nemoguće?


Kreiranjem nove formule, Rexona proizvodi snalažljivo se bore sa znojenjem uzrokovanim stresom, kretanjem i vrućinom. U ovoj ljetnoj sezoni i vladavini visokih temperatura, učinkovita zaštita od znojenja svima je potrebna. Vodeći se time, ali i činjenicom da je svaki “izlazak iz zone komfora” stres za naš organizam, ovaj kozmetički brand stvorio je liniju od četiri ženska i dva muška antiperspiranta.

Rexona antiperspirant pruža zaštitu od znojenja do čak 96 sati

Za učinkovitu zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa tu su antiperspiranti u spreju pogodni za svakodnevno korištenje. To su Rexona Maximum Protection Ocean Scent, suptilnog i nježnog mirisa te Lime&Waterlily Scent s mirisom limete i ljiljana. Druge dvije varijante Rexona Maximum ProtectionInvisible i Fresh – pružaju iznimno snažnu i učinkovitu zaštitu od znojenja do čak 96 sati. Uz to pomažu spriječiti nastanak mokrih mrlja na odjeći i uklanjaju neugodan osjećaj vlage ispod pazuha.

Muškarci će lako izaći iz svoje zone komfora. Oni sada mogu “pomaknuti granice” uz Rexona Men Maximum Protection Cobalt Dry i Maximum Protection Invisible. Uz revolucionarnu tehnologiju Motionsense posebno su osmišljeni za kožu muškarca i pružaju aktivnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa čak 48 sati.

Zahvaljujući ovim novim proizvodima, jedno je sigurno – u svakom preskakanju prepreka, testiranju vlastitih mogućnosti i probijanju granica, Rexona svojom zaštitom i sigurnom kvalitetom prati hrabre. I iako se u zoni komfora osjećamo sigurno i iako većina nas većinu svog života provede baš u njoj, Rexona je odlučila potaknuti i nagraditi svako izlaženje iz te zone, svako vaše “hodanje po crti”, svaki vaš hrabri istup… Zato vas poziva na nagradni natječaj te pruža priliku da napravite nešto što ne biste nikada. Malim pomicanjem svojih granica osvojite vrijedne nagrade! Podsjtimo, Rexona je australski brend dezodoransa i antiperspiranta, a u vlasništvu je britanskog konglomerata Unilever. Više informacija o tvrtci doznajte na Wikipediji.

Tagged