revuto debit cards :: 2023.

Revuto pokreće jedinstvenu jednodnevu crowdfunding kampanju kroz koju ulagačima nudi udio u kompaniji

Revuto, hrvatski kripto startup, pokreće kartični program za bolju kontrolu pretplata! A uz to, tvrtka najavljuje i veliku crowdfunding kampanju kojom planira osigurati sredstva za iduću fazu svog poslovanja. Zanimljivo, kampanja će trajati samo 24 sata, a u njoj će moći sudjelovati isključivo 1500 ulagača koji će dobiti udio u kompaniji i projektima. Ovo prikupljanje sredstava kreće u utorak, 18. travnja 2023. godine!


Pokretanjem ovog kartičnog programa Revuto korisnici pruža priliku da dobiju i koriste virtualne debitne kartice za plaćanje i kontrolu pretplata. Njih će moći nadopunjavati s vlastitih debitnih ili kreditnih kartica i preko kriptovaluta, a glavni cilj je pružanje privatnosti i zaštite od neželjenih troškova. Virtualna kartica omogućit će korisniku da na jednom mjestu ima pregled svih svojih pretplata te da odlučuje kada koju od njih želi aktivirati, ugasiti ili prenositi na druge korisnike.

“Kripto tržište ne miruje. Ali isto tako, ne miruje niti Revuto. Spremni smo za novu stepenicu u našem poslovanju i tražimo zainteresirane investitore koji će prepoznati vrijednost našeg projekta te pomoći nam da na tržište izbacimo kartični program. Kroz sve aktivnosti do sada smo ostvarivali značajan rast. Osigurali smo sve regulatorne dozvole, integrirali se s partnerima i sada smo potpuno spremni izbaciti naš najznačajniji proizvod na tržište. A to su Revuto debitne kartice. Uz ovu crowdfunding kampanju malim investitorima želimo ponuditi udio u našoj tvrtki kako bi projekt ostao u rukama zajednice koja nas podržava, a naša zajednica rasla s nama“, rekao je Vedran Vukman, CEO i suosnivač Revuta.

Tvrtka nudi niz proizvoda razvijenih na web3 tehnologiji s ciljem uštede na pretplatama

Revuto debitnim karticama korisnici će moći obavljati online plaćanja i imati potpunu kontrolu nad pretplatama. Uz to, korištenjem tih debitnih kartica korisnici će ostvarivati povrat u REVU tokenima na svako plaćanje i kamatu na oročenje REVU tokena, koja će biti dovoljna da njihove pretplate postanu potpuno besplatne“, zaključuje Vukman.

Investiranjem na bitcoin mreži investitori će, osim udjela u kompaniji, dobiti i povrat do 15% investicije u REVU tokenu. REVU token listan je u kripto mjenjačnicama, a daljnjim rastom kompanije kroz predstavljanje debitnih kartica očekuje se i rast njegove vrijednosti. Sve to potencijalno može dovesti do brzog povrata investicije. Crowdfunding kampanja počet će u utorak, 18. travnja 2023. godine i trajat će samo 24 sata. A svoje mjesto među samo 1500 odabranih ulagača može se rezervirati na mrežnim stranicama na adresi crypto.revuto.com/btc.

Hrvatski startup Revuto razvio je aplikaciju za upravljanje pretplatama koja korisnicima pruža privatnost, kontrolu i zaštitu od neželjenih troškova. Također, tu je i niz proizvoda razvijenih na web3 tehnologiji s ciljem uštede na pretplatama. Dodajmo da je tvrtka je 2021. godine prikupila 10 milijuna dolara. A do danas je zabilježila tri milijuna ranih prijava za aplikaciju, od čega više od 355.000 aktivnih korisnika uživa u usluzi. A korištenjem kombinacije fintech i kripto poslovnih modela, Revuto nudi najbolje korisničko iskustvo i jedinstvene usluge u svijetu digitalnih pretplata. Više informacija o Revutu moguće je pronaći na njihovoj crypto web stranici na adresi crypto.revuto.com.

VIDEO: Vedran Vukman talks how to monetize unused subscriptions with Revuto

Tagged