revuto startup croatia I revulution nft I vedran vukman i josipa majić

Revuto donosi revoluciju – zanima li Vas doživotna besplatna pretplata na Netflix i Spotify?

Revuto, hrvatski startup koji donosi revoluciju u upravljanju digitalnim pretplatama, predstavlja još jednu inovaciju. Riječ je o jedinstvenom inovativnom proizvodu – doživotnim digitalnim pretplatama za korištenje servisa Netflix i Spotify putem njihovog “Revulution NFT”-a (eng. non-fungible-token).

Inovacija je predstavljena u utorak, 5. srpnja 2022. godine u danas u Zagrebu. Dodajmo da će čak 10.000 zainteresiranih korisnika već od ponedjeljka, 11. srpnja, moći kupiti limitirano izdanje njihovih NFT-a!

“Slušajući želje naših 350.000 korisnika te uz opcije koje nam pruža NFT tehnologija, odlučili smo ponuditi nešto što do sada nitko nije – Revulution NFT. A to je proizvod koji jamči pretplatu na Netflix ili Spotify na način da Revuto vlasniku NFT-a pokriva mjesečne troškove pretplate sve dok korisnik drži NFT u Revuto aplikaciji. Interesantno, u slučaju da korisnik odluči više ne koristiti pretplatu, on može vratiti novac uložen u NFT. Čak može i zaraditi prodajom NFT-a nekom drugom korisniku. Dodat ću da taj korisnik s tim NFT-om može ostvariti isto pravo!”, rekao je Vedran Vukman, CEO i suosnivač Revuta.

Korisnik Revuta dobija virtualnu Mastercard karticu

U suradnji sa svojim partnerom Railsr (nekadašnjim Railsbankom), jednim od najvećih izdavača debitnih kartica na svijetu koji “na jednak način podržava i globalnu fintech uspješnicu Crypto.com, revutovlasnicima Revulution NFT-a dodjeljuje virtualnu Mastercard karticu koju će Revuto svaki mjesec puniti iznosom potrebnim za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify. Ono bitnije, kao i sa svakim NFT-om, i s Revulution NFT moguće je trgovati. Tim se otvara potpuno novo tržište digitalnih pretplata. Nakon što korisnik pošalje ili proda svoj NFT drugom korisniku, Revuto će deaktivirati virtualnu debitnu karticu starom vlasniku. Novom će vlasniku NFT-a tvrtka dodijeliti novu virtualnu debitnu karticu koju će korisnik koristiti za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify.

Revulution NFT za Netflix ili Spotify samo je početak revolucije u načinu plaćanja pretplata. To je uvod u pretplatničke NFT-jeve s kojima će se ljudi moći pretplatiti na bilo koju pretplatu u svijetu i na bilo koji period. Uvođenjem ove inovacije korisnik će moći ostvariti popust prilikom plaćanja pretplate na pretplatnički period po njegovoj volji. A sve uz mogućnost poklanjanja ili prodaje neiskorištenog dijela pretplate drugim korisnicima. S takvim jedinstvenim pristupom, Revuto uvodi nešto potpuno novo u svijet pretplata. Nešto što će omogućiti kreiranje potpuno novog tržišta unaprijed plaćenih, a neiskorištenih pretplata. Ponosna sam na cijeli tim koji stoji iza ovog projekta. Vjerujemo da će reakcije tržišta i postojeće baze korisnika i ovog puta biti sjajne”, rekla je Josipa Majić, suosnivačica Revuta.

Što je Revuto?

Hrvatski startup Revuto razvio je aplikaciju za upravljanje pretplatama koja pomaže korisnicima da uštede novac na svojim pretplatama. Tvrtka je 2021. godine prikupila 10 milijuna dolara i do danas je zabilježila tri milijuna ranih prijava za aplikaciju. Danas više od 350.000 aktivnih korisnika uživa u ovoj usluzi. Korištenjem kombinacije fintech i kripto poslovnih modela, Revuto nudi najbolje korisničko iskustvo i jedinstvene usluge u svijetu digitalnih pretplata.

Limitirano izdanje Revulution NFT-a s vremenom će svojim vlasnicima unutar Revuto aplikacije pružati i neke druge pogodnosti. Kupovina NFT-a biti će dostupna preko Revuto mrežne stranice na adresi revuto.com po cijeni od 349 dolara. Prodaja kreće u ponedjeljak, 11. srpnja 2022. godine točno u podne, a kupnja je moguća korištenjem kreditnih ili debitnih kartica, kao i kriptovalutama.

Video: Revulution NFTs by Revuto – Free subscriptions to Netflix and Spotify for life

Tagged