radio taxi | amruševa ulica zagreb | lipanj 2017.

Radio Taxi Zagreb povodom blagdana Svih svetih u srijedu, 1. studenog 2017. godine, nudi 1000 besplatnih vožnji

Radio Taxi Zagreb u srijedu, 1. studenog 2017. godine, povodom blagdana Svih svetih, organizira akciju 1000 besplatnih vožnji za starije, nemoćne i obitelji s malom djecom. Napominjemo da je besplatni prijevoz osiguran na relaciji “Cesarčeva ulica – Mirogoj / Krematorij”, odnosno “Mirogoj / Krematorij – Cesarčeva”. I dodajmo, ove skupine građana svoj bon za besplatnu vožnju mogu dobiti na taksi stajalištima navedenih polazišta.

U utorak, 31. listopada i u srijedu, 1. studenog 2017. godine, za sve ostale građane će prijevoz taksijima udruženja Radio TAXI Zagreb od Cesarčeve do Mirogoja / Krematorija ili obrnuto, u jednom smjeru, iznositi fiksno prigodnih 30 kuna. Također, na vožnjama do drugih gradskih groblja i ostalim relacijama vrijedit će uobičajeni cjenik. Ujedno, vožnje neće poskupljivati, bez obzira na očekivanu veliku potražnju, posebnu prometnu regulaciju i gužve. No, to i je redovita praksa Radija Taxi Zagreb. Više doznajte na mrežnim stranicama ovog TAXI udruženja na adresi radiotaxizagreb.com.

“Svake godine u zonama zagrebačkih groblja na snazi su posebni režimi ograničenja prometa. Tako je pristup u te zone omogućen samo TAXI vozilima, vozilima ZET-a, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom. Zbog toga je starijima, nemoćnima i obiteljima s malom djecom posebno teško doći do groblja. Stoga smo odlučili pokloniti tisuću vožnji od centra grada do groblja i obrnuto, kako bismo olakšali našim sugrađanima posjet posljednjim počivalištima njihovih najmilijih. Isto tako, za sve ostale odredili smo posebnu cijenu od 30 kuna u utorak i srijedu. Naime, autotaksi prijevoz mora biti na usluzi što više naših sugrađana. I to posebno u ovakvim posebnim prilikama”, rekao je Jozo Kovačević, predsjednik Udruženja Radio Taxi Zagreb.

Tagged